Flydubai svojim putnicima pokriva COVID-19 zdravstveno osiguranje

Aviokompanija flydubai pokriva troškove lečenja i karantina svim svojim putnicima koji po dolasku u Dubai budu pozitivni na COVID-19.

Datum / Date: 09.09.2020.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Flydubai

Flydubai svim putnicima poklanja besplatno COVID-19 zdravstveno osiguranje. Ako se test putnika prilikom dolaska na aerodrom u Dubai pokaže pozivitivnim na COVID-19 svi troškovi lečenja putnika i karantina biće pokriveni od strane aviokompanije flydubai.

Ovo važi za sva putovanja u periodu od 1. septembra do 30. novembra 2020. Kupovinom flydubai karte kod ovlašćenih agencija besplatno osiguranje će biti automatski aktivirano, a to važi i za već postojeće rezervacije za putovanja u pomenutom periodu.

Aerodrom u Dubaiju je otvoren za putnike iz Srbije, koji preko njega mogu da uđu u Ujedinjene Arapske Emirates ili da tranzitiraju ka drugim destinacijama. Test na COVID-19 je obavezan po dolasku na aerodrom. Aviokompanija flydubai obaveštava javnost da od 1. septembra leti tri puta nedeljno (četvrtkom, subotom i nedeljom) na relaciji Dubai (DXB) – Beograd (BEG).

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije