Air Serbia poleće iz Kraljeva za Beč 17. decembra

Air Serbia najavila početak prodaje karata za prvu liniju sa aerodroma Morava kod Kraljeva do Beča, a letovi počinju 17. decembra.

Datum / Date: 04.12.2019.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Ministarstvo odbrane Republike Srbije / Wikimedia

Air Serbia od danas (4. decembar 2019.) počinje prodaju karata za letove između Kraljeva i Beča preko agencija i Kontakt centra Air Serbia. Prvi let sa aerodroma Morava ka austrijskoj prestonici biće obavljen 17. decembra, navedeno je u saopštenju za javnost ove kompanije.

„Letovima iz Kraljeva, Air Serbia proširuje svoju ponudu. Aerodrom Morava postaje naš treći matični aerodrom u Srbiji i on je namenjen pre svega putnicima iz regiona Zapadne Srbije i Šumadije. Posle pokretanja linije za Beč, putnici mogu da očekuju i uvođenje redovnih letova za Grčku. Ono što očekuje sve one koji se odluče da putuju sa aerodroma Morava jeste tradicionalno dobra usluga po povoljnim cenama“, zaključio je Dankan Nejsmit, generalni direktor Air Serbije.

Nacionalna aviokompanija leteće iz Kraljeva ka Beču i Solunu na osnovu rezultata tendera za obavljanje usluga redovnog vazdušnog prevoza na linijama od javnog interesa koji je raspisala Vlada Srbije.

Linija za Beč funkcionisaće tokom cele godine, dva puta nedeljno tokom zime i tri puta nedeljno preko leta, dok će linija za Solun biti sezonska, sa dva leta nedeljno tokom leta. Air Serbia će ka obe destinacije iz Kraljeva leteti tri puta nedeljno regionalnim ATR72 turboprop avionom.

Poznat red letenja

Air Serbia će leteti od Kraljeva (KVO) do Beča (VIE) dva puta nedeljno: utorkom i petkom. Let iz Kraljeva za Beč ima oznaku JU 2602 i planiran je u 07.55, a dolazak u Beč u 09.35. Povratak iz Beča je sa oznakom JU 2603 i planiran je u 10.35, sa dolaskom u Kraljevo u 12.10.

Cena povratne karte se kreće već od 79 evra za light tarifu (samo sa ručnim prtljagom) sa svim uračunatim taksama.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije