Air Serbia povećava broj letova u periodu do 14. juna

Zbog povećane tražnje Air Serbia će u periodu do 14. juna povećati broj letova ka destinacijama do kojih trenutno leti.

Datum / Date: 27.05.2020.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Air Serbia

Air Serbia, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, zbog povećane potražnje, u periodu do 14. juna 2020. godine povećaće broj letova na pojedinim linijama do kojih u ovom trenutku leti.

Tako će, umesto planiranih ukupno 16 letova do Londona (Heathrow), Beča, Ciriha i Frankfurta, do 14. juna Air Serbia obaviti čak 70 povratnih letova. Pored navedenih gradova, Air Serbia će leteti i do Njujorka, Amsterdama, Pariza, kao i do regionalnih destinacija, kao što su Ljubljana, Sarajevo, Banjaluka, Podgorica i Tivat. Postoji mogućnost uvođenja dodatnih letova ukoliko potražnja poraste, o čemu će Air Serbia naknadno obavestiti putnike.  

Srpska nacionalna avio-kompanija nastavlja da pomno prati ukidanje ili produžavanje ograničenja u putovanjima na destinacijama do kojih leti, i u skladu sa promenama prilagođavaće svoj red letenja. Prema najnovijem stanju stvari, kada je reč o regionu, letovi do Podgorice i Tivta biće obnovljeni 7. juna, a letovi do Skoplja 15. juna.

„Posle početka obnove letova 21. maja, naš saobraćaj se progresivno povećava u zavisnosti od potražnje. Reagovali smo i reagovaćemo brzo i prilagođavamo se svim promenama u hodu. Svi se nalazimo u izazovnom okruženju i okvir u kojem posluju avio-kompanije neprekidno se menja, ali sam uveren da ćemo uspeti i pokazati zbog čega je Air Serbia lider u regionu“, rekao je Dankan Nejsmit, generalni direktor Air Serbije

Air Serbia, u saradnji sa zdravstvenim organima i regulatornim telima, primenila je niz bezbednosnih i higijenskih mera u cilju postizanja bezbednosti i dobrobiti svojih putnika i članova posade tokom putovanja. Na svim letovima srpske nacionalne avio-kompanije obavezno je nošenje maski za lice tokom čitavog trajanja leta, a avioni se redovno dezinfikuju. Air Serbia prilagodila je sve procedure u putničkom avio-saobraćaju pre, tokom i nakon leta novim okolnostima, koje su prouzrokovane pandemijom korona virusa.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije

OZNAKE / TAGOVI

2.487|1