Air Serbia promoviše nove destinacije na sajmu turizma

Air Serbia će predstaviti devet novih destinacija na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu uz brojne popuste.

Datum / Date: 22.02.2019.

Autor / Author: Aviatica

Air Serbia će predstaviti devet novih destinacija na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji je otvoren u četrvtak 21. februara i trajaće do nedelje 24. februara.

Posetiocima koji su zainteresovani za kupovinu karata za sedam novih redovnih linija – za Kijev, Madrid, Barselonu, Rijeku, Krasnodar, Helsinki i Kairo, i dve sezonske za Nicu i Zadar, ali i za ostale destinacije, nacionalni avio prevoznik ponudiće bolje uslove kupovine, kao i druga brojna iznenađenja.

“Povoljnije cene i nenaplaćivanje troškova izdavanja karata, dobar su razlog za sve one koji žele da nas posete na štandu u hali 1. Najveća i najuspešnija turistička manifestacija u regionu je idealna prilika da se sretnemo sa ljubiteljima putovanja i predstavimo našu ponudu koja se stalno unapređuje,“ izjavila je direktorka za komercijalu Air Serbije Dragana Frantov Nikolić.

Na štandu Air Serbije, na posebnom pultu „Brže od karte“, putnicima će biti predstavljene i prednosti online kupovine karata i korišćenja dodatnih usluga preko sajta Air Serbije. Svi oni koji na taj način, na štandu, karticom kupe kartu, biće u prilici da besplatno dobiju neku od dodatnih usluga za sledeće putovanje do kraja godine, poput rezervacije sedišta po izboru, dodatnog prtljaga, prvenstva pri ukrcavanju ili prijavi na let.

VR prezentacija

Usluga nacionalnog avio prevoznika prvi put će biti predstavljena i putem virtuelne stvarnosti. Uz pomoć specijalnih VR naočara posetioci štanda Air Serbije moći će da zavire u unutrašnjost kabine, provere kako izgledaju biznis i ekonomska klasa, kokpit, pa čak i da virtuelno dožive devet novih destinacija. U okviru posebne nagradne aktivacije, imaće priliku da putem specijalnog touch screen ekrana naprave fotografiju sa pozadinom neke od novih destinacija, koja će im potom biti poslata na mejl. Posetioci koji fotografije postave na svoje Instagram profile uz hešteg #AirSerbiaFAIRytale, kandiduju se za izbor najbolje fotografije koja osvaja dve besplatne karte za destinaciju koja se na njoj nalazi.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije