Air Serbia uspostavlja direktnu liniju između Niša i Ciriha

Air Serbia će tokom zimskih praznika, od sredine decembra do sredine januara, uvesti direktnu liniju između Niša i Ciriha.

Datum / Date: 30.08.2022.

Autor / Author: Aviatica

Air Serbia, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, najavila je uspostavljanje direktne linije između Niša i Ciriha.

Letovi sa aerodroma „Konstantin Veliki” obavljaće se dva puta nedeljno, sredom i subotom, tokom prazničnog dela predstojeće zimske sezone. Prvi let JU1374 planiran je za 17. decembar tekuće godine, dok će poslednji let na toj sezonskoj liniji saobraćati 14. januara 2023. godine. Karte su već u prodaji.

„Izuzetno nam je drago što našim putnicima tokom novogodišnjih i božićnih praznika možemo da ponudimo brzu direktnu vezu između Niša i Ciriha. Na ovaj način obezbeđujemo dobre konekcije između najvećeg švajcarskog grada i juga naše zemlje. Letovi su za sada sezonskog karaktera, a u zavisnosti od interesovanja putnika, razmotrićemo i nastavak obavljanja letova na toj liniji“, izjavio je Bojan Aranđelović, viši menadžer za planiranje reda letenja u Air Serbiji.

Osim pomenutih direktnih sezonskih letova, tokom zimske sezone putnici će i dalje moći da putuju između Niša i Ciriha, kao i do sada – preko Beograda.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije