Alitalia: Globalna rasprodaja

Globalna rasprodaja Alitalije je počela sa sniženim cenama do velikog broja destinacija širom sveta. Požurite - vreme je za let!

Datum / Date: 10.09.2016.

Autor / Author: Aviatica

Italijanska avio-kompanija Alitalia je pokrenula veliku globalnu rasprodaju koja će trajati do 19. septembra. Zato požurite, jer kako u ovoj kompaniji kažu „pravo je vreme za let“.

Na sniženju je veliki broj destinacija u Italiji, Evropi i celom svetu. Putnicima iz Beograda su sve destinacije Alitalije dostupne direktnim letom iz Beograda do Rima i dalje drugim letovima ove kompanije.

Prema objavljenom promotivnom cenovniku povratna karta u ekonomskoj klasi do Rima može se kupiti već od 110 evra, dok je cena za vrhunski ugođaj leta u biznis klasi 385 evra. I drugi italijanski gradovi su u ponudi, pa je tako u Napulj moguće otputovati za 160 evra, a za Kataniju za 180 evra, koliko koštaju povratne karte u ekonomskoj klasi.

az-global-sale-beg-cene

Alitalia za vas od brojnih evropskih gradova do kojih su snižene cene izdvaja Barselonu za 145 evra ili Atinu za 178 evra. U Nicu je moguće otputovati za 224 evra, dok je put do Madrida u biznis klasi samo 484 evra. Alitalia vam preporučuje i Tel Aviv za 215 evra, dok su među svetskim dugolinijskim destinacijama izdvojili Santjago (Čile) za 868 evra.

650x90_mondo2

Oni koji više udobnosti ali bi i da cena bude ekonomična mogu da izaberu veoma popularnu Premijum klasu Alitalije. Povratna karta do Rio de Žaneira u ovoj klasi može da se kupi već od 1518 evra, dok je biznis klasa ka Pekingu neverovatnih 2138 evra.

0

Promotivne cene važe do 19. septembra, za putovanja u periodu od 12. septembra do 15. decembra 2016. Uz promociju se primenjuju i posebni uslovi poput kupovine karte minimum sedam dana pre putovanja, kao i zadržavanje na destinacija najmanje tri dana ili preko vikenda. Maksimalan boravak je ograničen na mesec dana, a refundacije nisu moguće.

Za kompletnu ponudu Alitalije sa svim raspoloživim destinacijama i uslovima, pozivamo vas da posetite posebnu internet stranicu posvećenu polascima iz Beograda Favicon - 16x16. Karte po svim ovim cenama možete kupiti osim preko tog sajta i kod vaših prodavaca avio-karata u turističkim agencijama širom zemlje.

az-grazie-1200

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije