Flydubai privremeno ukida letove iz Zagreba za Dubai

Nisu poznati razlozi za dvomesečnu obustavu direktnih letova između Zagreba i Dubaija koje obavlja avio-kompanija flydubai.

Datum / Date: 12.09.2016.

Autor / Author: Aviatica

Bez ikakvog objašnjenja i najave avio-kompanija flydubai sklonila je iz rezervacionih sistema sve letove između Zagreba i Dubaija u periodu od 6. novembra do 27. decembra.

Ova kompanija trenutno obavlja tri nedeljna leta iz hrvatske prestonice do Dubaija na liniji koja je osim za hrvatsko tržište značajna i za Sloveniju. Linija iz Zagreba je autobuskom linijom povezana sa Mariborom i Ljubljanom pa se putnicima iz Slovenije nudi skoro kao direktna veza sa Dubaijem

Nije poznato zašto je ova linija suspendovana na period od dva meseca. Letovi flydubaija Zagreb – Dubai se ponovo vraćaju pred Novu godinu (od 27. decembra), da bi se nakon praznika nastavili prema trenutno važećem redu letenja, sa tri nedeljna polaska: utorkom, četvrtkom i nedeljom.

Flydubai u našem regionu osim do Zagreba leti direktno i do Sarajeva, Beograda i Skoplja, a direktna linija prema Podgorici je u planu.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije