Amara Club Marine Hotel je zelena oaza na mediteranskoj obali Turske

Početna|SPECIJAL|Promo|Amara Club Marine Hotel je zelena oaza na mediteranskoj obali Turske

Amara Club Marine Hotel je zelena oaza na mediteranskoj obali Turske

Toplo more, planina i miris borova. Ako vam je potreban vam je potreban baš ovakav odmor onda je hotel Amara Club Marine Nature pravi izbor.

Objavljeno:24. 8. 2020.|14:13 » 14:23Autor:

Na potezu od Antalije do Kemera, na obali turskog Mediterana, smestio se se Beldibi, brižno uređeno letovalište izuzetno pogodno za miran odmor.

Okružuju ga veličanstveni pejzaži, od plaža od sitnog šljunka i bistrog mora, preko mirisnih borovih šuma u kojima sviraju zrikavci, pa do visoke i moćne planine Taurus, čiji se snežni vrhovi nad njim izdižu.

Na samoj plaži u Beldibiju i 15 kilometara od centra poznatog Kemera, nalazi se hotel Amara Club Marine Nature 5*. Kao hotel koji je ušuškan među gustim zelenilom nudi potpunu privatnost i opuštanje u zdravom, prirodnom ambijentu što ga preporučuje za porodična letovanja.

Pored prostrane privatne plaže, nalaze se i dva pontona, sa nizom udobnih ležaljki, na raspolaganju gostima hotela.

Foto: 1 A Travel

Sadržaja u samom kompleksu nikako ne manjka, te pored prekrasne plaže postoje i bazeni, akva park, fitnes, odbojka na plaži, mini golf i fudbal, dnevne i večernje animacije i diskoteka. Za decu je takođe obezbeđen raznovrstan program – dečiji bazen, mini klub za najmlađe, od 4 do 8 godina, junior klub za malo starije, od 8 do 12 godina i teenage klub, sa zanimacijama u skladu sa tinejdžerskim dobom, od 12 do 16 godina. Tu su i mini disko i bioskop i lepo uređeno igralište u čarobnom prirodnom okruženju, pa je hotel vrlo primamljiv porodicama.

Kao i svaki kutak hotela Amara Club Marine Nature 5*, i smeštajne jedinice odišu toplinom i komforom, što je svakako veoma bitno da bi odmor bio upotpunjen. Među 399 soba, izbor postoji za svakoga, pa su u ponudi standardne sobe, za smeštaj dve osobe, zatim porodične sobe, u čijem su sklopu dve sobe, pa su pogodne za roditelje sa decom. Posebna ponuda su apartmani hotela, koji se sastoje iz spavaće i dnevne sobe i veličine su i do 55m2.

Foto: 1 A Travel

Bitan segment odmora je mogućnost za potpuno opuštanje i posvećivanje sebi, a za tako nešto idealno je mesto odlično opremljen spa centar, koji se nalazi u okviru hotelskog kompleksa i nudi sve od turskog kupatila, saune, masaža, salona lepopte, pa do raznih tretmana za negu lica i tela i frizera. Ovakva vrsta uživanja na raspolaganju je gostima svih uzrasta, u svako doba dana.

Foto: 1 A Travel

Dovoljno je reći da je hotel Amara Club Marine Nature 5* ultra all inclusive usluge, pa je jasno da je užitak na svakom koraku. Posebna su priča restorani hotela. Glavni restoran „Splendid“ će vas svakog dana iznenaditi novim izborom obroka, kao i tri a la carte restorana. Obavezno isprobajte turske specijalitete u restoranu „Anatolian“, gde ćete doživeti pravu gozbu među borovinom, u prelepom ambijentu praćenom turskom muzikom. Iskusite izvanrednu, svetski poznatu italijansku hranu i vina, uz prelep pogled sa otvorene terase. Riblji restoran sigurno će vam otvoriti apetit, uz umirujući zvuk talasa i pogled na svetlucanje zvezda u moru.

Foto: 1 A Travel

Amara Club Marine Nature 5* je hotel u kom ćete naći zabavu i mir u isto vreme, i gde je svaki momenat odmora ispunjen i cenjen, a trenutno je svojim cenama više nego izašao u susret novonastaloj situaciji u kojoj se nalazimo. Pronaći ćete sve za čime tragate na svom letovanju. Kemer je samo jedna od popularnih destinacija agencije „1 A Travel“, a celokupnu ponudu možete naći na zvaničnom sajtu agencije i izvršiti online rezervaciju.

Na sva vaša pitanja odgovaraju ljubazni zaposleni „1 A Travel-a“, putem kontakt centra – 011/655 78 00.

Foto: 1 A Travel


Napomena: Ovaj članak je promotivan i sadrži plasiranje proizvoda i usluga. Realizovan je u skladu sa sporazumom o medijskoj saradnji sa agencijom „1 A Travel“ iz Beograda. Fotografije i tekst: 1 A Travel. Redakcija ne snosi odgovornost za moguće tipografske i druge greške kao i za iznetu ponudu. Za sve detalje o ponudi možete se raspitati direktno kod agencije „1 A Travel“.