Amara Club Marine Hotel je zelena oaza na mediteranskoj obali Turske

Toplo more, planina i miris borova. Ako vam je potreban vam je potreban baš ovakav odmor onda je hotel Amara Club Marine Nature pravi izbor.

Datum / Date: 24.08.2020.

Autor / Author: Aviatica

Na potezu od Antalije do Kemera, na obali turskog Mediterana, smestio se se Beldibi, brižno uređeno letovalište izuzetno pogodno za miran odmor.

Okružuju ga veličanstveni pejzaži, od plaža od sitnog šljunka i bistrog mora, preko mirisnih borovih šuma u kojima sviraju zrikavci, pa do visoke i moćne planine Taurus, čiji se snežni vrhovi nad njim izdižu.

Na samoj plaži u Beldibiju i 15 kilometara od centra poznatog Kemera, nalazi se hotel Amara Club Marine Nature 5*. Kao hotel koji je ušuškan među gustim zelenilom nudi potpunu privatnost i opuštanje u zdravom, prirodnom ambijentu što ga preporučuje za porodična letovanja.

Pored prostrane privatne plaže, nalaze se i dva pontona, sa nizom udobnih ležaljki, na raspolaganju gostima hotela.

Foto: 1 A Travel

Sadržaja u samom kompleksu nikako ne manjka, te pored prekrasne plaže postoje i bazeni, akva park, fitnes, odbojka na plaži, mini golf i fudbal, dnevne i večernje animacije i diskoteka. Za decu je takođe obezbeđen raznovrstan program – dečiji bazen, mini klub za najmlađe, od 4 do 8 godina, junior klub za malo starije, od 8 do 12 godina i teenage klub, sa zanimacijama u skladu sa tinejdžerskim dobom, od 12 do 16 godina. Tu su i mini disko i bioskop i lepo uređeno igralište u čarobnom prirodnom okruženju, pa je hotel vrlo primamljiv porodicama.

Kao i svaki kutak hotela Amara Club Marine Nature 5*, i smeštajne jedinice odišu toplinom i komforom, što je svakako veoma bitno da bi odmor bio upotpunjen. Među 399 soba, izbor postoji za svakoga, pa su u ponudi standardne sobe, za smeštaj dve osobe, zatim porodične sobe, u čijem su sklopu dve sobe, pa su pogodne za roditelje sa decom. Posebna ponuda su apartmani hotela, koji se sastoje iz spavaće i dnevne sobe i veličine su i do 55m2.

Foto: 1 A Travel

Bitan segment odmora je mogućnost za potpuno opuštanje i posvećivanje sebi, a za tako nešto idealno je mesto odlično opremljen spa centar, koji se nalazi u okviru hotelskog kompleksa i nudi sve od turskog kupatila, saune, masaža, salona lepopte, pa do raznih tretmana za negu lica i tela i frizera. Ovakva vrsta uživanja na raspolaganju je gostima svih uzrasta, u svako doba dana.

Foto: 1 A Travel

Dovoljno je reći da je hotel Amara Club Marine Nature 5* ultra all inclusive usluge, pa je jasno da je užitak na svakom koraku. Posebna su priča restorani hotela. Glavni restoran „Splendid“ će vas svakog dana iznenaditi novim izborom obroka, kao i tri a la carte restorana. Obavezno isprobajte turske specijalitete u restoranu „Anatolian“, gde ćete doživeti pravu gozbu među borovinom, u prelepom ambijentu praćenom turskom muzikom. Iskusite izvanrednu, svetski poznatu italijansku hranu i vina, uz prelep pogled sa otvorene terase. Riblji restoran sigurno će vam otvoriti apetit, uz umirujući zvuk talasa i pogled na svetlucanje zvezda u moru.

Foto: 1 A Travel

Amara Club Marine Nature 5* je hotel u kom ćete naći zabavu i mir u isto vreme, i gde je svaki momenat odmora ispunjen i cenjen, a trenutno je svojim cenama više nego izašao u susret novonastaloj situaciji u kojoj se nalazimo. Pronaći ćete sve za čime tragate na svom letovanju. Kemer je samo jedna od popularnih destinacija agencije „1 A Travel“, a celokupnu ponudu možete naći na zvaničnom sajtu agencije i izvršiti online rezervaciju.

Na sva vaša pitanja odgovaraju ljubazni zaposleni „1 A Travel-a“, putem kontakt centra – 011/655 78 00.

Foto: 1 A Travel


Napomena: Ovaj članak je promotivan i sadrži plasiranje proizvoda i usluga. Realizovan je u skladu sa sporazumom o medijskoj saradnji sa agencijom „1 A Travel“ iz Beograda. Fotografije i tekst: 1 A Travel. Redakcija ne snosi odgovornost za moguće tipografske i druge greške kao i za iznetu ponudu. Za sve detalje o ponudi možete se raspitati direktno kod agencije „1 A Travel“.
Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije