Austrian Airlines uvodi direktne letove do Hong Konga

Austrian je najavio novu liniju do Hong Konga, pet puta nedeljno od septembra uz odličnu vezu za putnike sa polaskom iz Beograda.

Datum / Date: 09.03.2016.

Autor / Author: Aviatica

Austrian Airlines je najavio direktnu liniju Beč-Hong Kong od 5. septembra 2016. Nacionalna avio kompanija Austrije će do ovog grada leteti pet puta nedeljno avionom Boeing 777.

“Od septembra nudimo letove do tri najveća grada u Kini: Šangaja, Pekinga i Hong Konga”, izjavio je Andreas Oto, komercijalni direktor austrijskog prevoznika. On je naglasio i da je Hong Kong značajan za Austrian ne samo zbog direktnih putnika već i zbog transfernih koji bi preko Beča leteli dalje ka Zapadnoj i Istočnoj Evropi.

Dva grada su udaljena 8.700 kilometara, a let između njih će trajati oko 11 i po časova. Karte za ove letove su već u prodaji preko sajta Austriana ili u svim ovlašćenim turističkim agencijama i mogu se kupiti po ceni već od 599 evra sa svim uračunatim taksama i doplatama.

Novi let iz Beča do Hong Konga će imati oznaku OS067 i obavljaće se ponedeljkom, utorkom, sredom, petkom i subotom sa polaskom u 13 časova i dolaskom u Hong Kong u 06:25 sati ujutro narednog dana. Povratni let će nositi oznaku OS068 i polaziće iz Hong KOnga u 09:40 utokom, sredom, četvrtkom, subotom i nedeljom, a dolaziće u Beč u 16:10. Novi let se odlično uklapa u aktuelni red letenja Austriana iz Beograda do Beča što će omogućiti veoma povoljnu vezu za putnike iz Beograda.

Sa pet nedeljnih letova do Hong Konga, Austrian Airlines će nuditi ukupno 31 nedeljni direktan let do destinacija u Aziji tokom letnjeg reda letenja. Pet nedeljnih letova avionom Boeing 767 će biti do Pekinga, dok će svakodnevno avioni leteti do Šangaja, Bangkoka i Tokia, avionom Boeing 777.  Sezonski, tokom zimskog reda letenja Austrian će leteti do Kolomba (Sri Lanka) i Malea (Maldivi).

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije