Aviation-Event u Atini organizuje novu vazduhoplovnu konferenciju

Organizator vazduhoplovnih konferencija, Aviation-Event, danas u Atini održava novu konferenciju koja će okupiti veliki broj učesnika.

Datum / Date: 01.07.2022.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Aviation-Event

Nakon veoma uspešnih konferencija o vazdušnom saobraćaju koje su ove godine održane u Klužu, Bolonji i Tenerifeu, danas se u Atini održava nova.

Aviation-Event, kompanija koja organizuje ove konferencije, najavila je današnji događaj na atinskom aerodromu, gde će učestvovati brojni govornici.

Među najavljenim učesnicima ponovo je bio i generalni direktor avio-kompanije Air Serbia, Jirži Marek, ali se on u najnovijem programu konferencije ipak nije pojavio, kao i prošli put na konferenciji koja je održana u Klužu. Umesto njega na konferenciji će govoriti Bojan Aranđelović, šef odeljenja za planiranje mreže linija u Air Serbiji.

Potvrđeni govornici su Adina Valean, evropska komesarka za saobraćaj, Luis Felipe de Oliveira, generalni direktor Međunarodnog aerodromskog saveta, Jožef Varadi, prvi čovek Wizz Air-a, Edi Vilson, jedan od izvršnih direktora Rynair-a, a biće i predstavnici Lufthanse i Svetske banke.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije