CAPA proglasila Wizz Air najboljom low-cost avio-kompanijom

Strategije razvoja WIZZ-a postaju nove smernice drugima što ovu kompaniju čini liderom u promenjivom i izazovnom okruženju.

Datum / Date: 31.10.2016.

Autor / Author: Aviatica

Mađarska avio-kompanije Wizz Air proglašena je za najbolju low-cost avio-kompaniju u ovoj godini od strane svetski poznate informativne agencije Center for Aviation (CAPA).

Ova najveća low-cost avio-kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi ima 26 operativnih baza u ovom regionu i sa više od 450 linija povezuje 130 gradova u 38 zemalja.

Wizz Air je proglašen najboljom kompanijom u svojoj kategoriji na osnovu detaljne analize stručnog osmočlanog žirija koji je u obzir uzimao ne samo poslovne i operativne rezultate već i inovativan pristup razvoju celokupne industrije. U obrazloženju nagrade istaknuto je da strategije razvoja koje ova kompanija usvaja postaju nove smernice drugima što ga čini liderom u stalno promenjivom i veoma izazovnom poslovnom okruženju.

Svojim pametnim razvojem Wizz Air se približio udelu na tržištu centralne i istočne Evrope na skoro 45 posto što predstavlja izuzetan uspeh imajući u vidu konkurentno okruženje i veliki broj zemalja koje sačinjavaju ovaj region.

Jožef Varadi, izvršni direktor Wizz Air-a je izjavio prilikom preuzimanja nagrade: „Počastvovani smo što su nas prepoznali za dodelu ove nagrade. U WIZZ-u stalno težimo da našim putnicima pružimo više i da povećamo našu mrežu linija i ponudimo najniže moguće cene avio-karata na tržištu, i u isto vreme ostvarimo vodeću poziciju u industriji prema finansijskim pokazateljima.  Nastavićemo da poboljšavamo putničko iskustvo omogućavanjem našim putnicima da prilagode putovanje svojim potrebama: naše najniže cene su dostupne svima koji žele da putuju jeftino, dok oni koji žele više komfora mogu sebi uz doplatu unaprediti uslugu koju im pružamo“.

wizz-air-ceo-j-varadi-receives-capa-2016-low-cost-airline-of-the-year-award-from-capa-executive-chairman-p-harbison-1200

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije