Alitalia: Veliki popust za dva miliona avio-karata

U okviru nove globalne promotivne akcije Alitalije putnicima je na raspolaganju više od dva miliona avio-karata na sniženju.

Datum / Date: 28.10.2016.

Autor / Author: Aviatica

Najnovija promotivna kampanja italijanske avio-kompanija Alitalije odnosi se i na Srbiju. Za putnike širom sveta u ponudi je preko dva miliona avio-karata na velikom sniženju.

Na sniženju je veliki broj destinacija u Italiji, Evropi i celom svetu. Putnicima iz Beograda su sve destinacije Alitalije dostupne direktnim letom iz Beograda do Rima i dalje drugim letovima ove kompanije.

autumn-sales-az-cene

Prema objavljenom promotivnom cenovniku povratna karta u ekonomskoj klasi do Rima može se kupiti već od 109 evra. U ponudi su i drugi italijanski gradovi sa letovima preko Rima, a cena povratne karte je od 145 evra.

Evropske destinacije su dostupne preko Rima po ceni od 149 evra koliko košta povratna karta do Pariza, Ženeve ili Amsterdama. Do Tunisa je moguće otputovati već od 229 evra, do Kaira od 309 evra.

Dugolinijske destinacije poput Tokija na raspolaganju su putnicima iz Srbije po ceni od 509 evra, sa svim uračunatim taksama. Povratna karta do Sao Paula je 689 evra.

650x90_mondo2

Oni koji više udobnosti ali bi i da cena bude ekonomična mogu da izaberu veoma popularnu Premijum klasu Alitalije. Povratna karta do Seula u ovoj klasi može da se kupi već za 899 evra, do Pekinga za 1199 evra.

Snižene su i cene u biznis klasi, pa je tako povratna karta do Madrida ili Pariza dostupna već od 629 evra, a do Tokija za 1599 evra.

Promotivne cene važe do 6. novembra, za putovanja u periodu od  24. oktobra do 30. juna 2017. Uz promociju se primenjuju i posebni uslovi poput kupovine karte minimum sedam dana pre putovanja, kao i zadržavanje na destinacija najmanje tri dana ili preko vikenda. Maksimalan boravak je ograničen na mesec dana, a refundacije nisu moguće.

Za kompletnu ponudu Alitalije sa svim raspoloživim destinacijama i uslovima, pozivamo vas da posetite posebnu internet stranicu posvećenu polascima iz Beograda. Karte po svim ovim cenama možete kupiti osim preko tog sajta i kod vaših prodavaca avio-karata u turističkim agencijama širom zemlje kao i preko korisničkog centra predstavništva Alitalije u Beogradu (tel: 011/3245-000).

az-promo-slika

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije