Air Serbia uvodi tarife koje ne uključuju prevoz predatog prtljaga

Air Serbia počela sa postepenim uvođenjem hibridnih tarifa koje neće uključivati predati prtljag.

Datum / Date: 31.10.2016.

Autor / Author: Aviatica

Od 1. novembra putnici Air Serbije će moći da uživaju u sniženim cenama do Atine, Frankfurta, Beča i Ciriha, ali na ova putovanja neće moći da ponesu prtljag sem onog koji može da se unese u putničku kabinu.

Air Serbia je donela odluku o uvođenju specijalnih tarifa koje ne uključuju predati prtljag kako bi „zadovoljila potrebu modernih putnika koji uglavnom putuju bez prtljaga na poslovne sastanke u poslednjem trenutku ili na kratke odmore“, rekao je Dane Kondić, generalni direktor našeg nacionalnog avio-prevoznika.

U saopštenju koje je tim povodom poslato medijama navedeno je da će ove specijalne tarife biti u prodaji od 1. do 16. novembra i da će se odnositi na putovanja između 1. novembra i 15. decembra 2016. i 15. januara i 25. marta 2017. Saopštenje na sadrži cene ovakvih karata koje ne uključuju prtljag.

Putnici koji se od sutra budu odlučili da putuju bez prtljaga moći će da sa sobom u avion unesu ručni prtljag do 8kg. Karte po ovim tarifama bez prtljaga, dok bude trajala promotivna akcija neće moći da se kupe preko sajta Air Serbije, već samo putem call centra kompanije ili u turističkim agencijama ovlašćenim za prodaju karata našeg avio-prevoznika.

„U Air Serbiji smo ponosni na inovacije koje uvodimo i uvek razmišljamo o tome kako da na još bolji način ispunimo očekivanja naših gostiju. Ovo je još jedan odličan primer takve poslovne politike“, navedeno je u današnjem saopštenju.

Ove specijalne, promotivne tarife koje ne uključuju predati prtljag odgovaraju hibridnom (ili low-cost) modelu poslovanja, a kako Aviatica saznaje iz same kompanije, u planu je postepeno proširenja i produženje ponude ovih tarifa i njihovo trajno uvođenje u ponudu našeg nacionalnog avio-prevoznika.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije