Etihad Airways ukida besplatnu uslugu ličnog vozača

Etihad Airways ukida besplatnu uslugu ličnog vozača putnicima prve i biznis klase na svim aerodromima sem u Abu Dabiju.

Datum / Date: 29.06.2017.

Autor / Author: Aviatica

Avio-kompanija Etihad Airways (EY) iz Abu Dabija najavila je promene u pružanju pojedinih usluga svojim putnicima.

Najznačajnija promena koja se očekuje je ukidanje besplatne usluge ličnog vozača za putnike prve i biznis klase na svim aerodromima sem na svom matičnom aerodromu u Abu Dabiju. Ova usluga će ostati dostupna ali uz doplatu, i moći će da je rezervišu i putnici iz ekonomske klase.

Za njih će biti otvorena i opcija doplate za korišćenje premijum salona na aerodromima koji su do sada bili rezervisani isključivo za putnike viših klasa. U ekonomskoj klasi će biti moguće da se rezerviše i specijalna usluga „slobodno susedno sedište“ za sve one koji žele dodatni komfor tokom putovanja.

U Etihad Airways- u ove promene pravdaju povratnim informacijama dobijenim od putnika i povećanjem fleksibilnosti same ponude, ali su pravi razlog, najverovatnije, mere štednje, s obzirom da se kompanija našla u velikim problemima nakon sloma svojih evropskih investicija (Alitalia, Air Berlin).

Promene koje se uvod važiće za karte koje budu izdavane od 3. jula 2017, a neće se odnositi na karte za prvu i biznis klasu koje su izdate pre 3. jula 2017. i putnici sa tim kartama će imati pravo na besplatnu uslugu ličnog vozača na svim destinacijama na kojima je ona dostupna.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije

OZNAKE / TAGOVI

1.829|1