flydubai uvodi specijalne Match Day letove za ljubitelje fudbala

flydubai će ponuditi do 30 dnevnih letova između Dubaija i Dohe tokom Svetskog prvenstva u fudbalu.

Datum / Date: 02.06.2022.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Flydubai

Kompanija flydubai, sa sedištem u Dubaiju, najavila je da su Match Day kratki letovi između Dubaija i Dohe za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru sada dostupni za rezervaciju na njihovom veb-sajtu.

Ovi letovi se nude u partnerstvu sa kompanijom Qatar Airways i drugim partnerskim nacionalnim prevoznicima iz Zalivskog regiona, i ljubiteljima fudbala će pružiti ugodnu opciju putovanja na fudbalske mečeve koji će se održati od 21. novembra do 18. decembra 2022. godine.

Tokom trajanja turnira, flydubai će ponuditi do 30 dnevnih povratnih letova između Dubaija i Dohe, pružajući putnicima maksimalnu ugodnost prilikom odabira letova. Ova usluga će vlasnicima karata za utakmice omogućiti da se slobodno kreću iz Dubaija, osete atmosferu i uživaju u fudbalskoj utakmici u Dohi, i da se zatim vrate u Dubai istog dana.

„Zadovoljstvo nam je što sarađujemo sa kompanijom Qatar Airways i drugim partnerskim nacionalnim prevoznicima iz Zalivskog regiona, kako bismo olakšali putovanja tokom predstojećeg fudbalskog turnira. Ovom saradnjom, u mogućnosti smo da ljubiteljima fudbala iz celog sveta pružimo priliku da dožive toplo gostoprimstvo i bogatu kulturu našeg regiona dok istražuju prizore i zvuke dve zemlje. Čast nam je što smo deo ovog partnerstva koje će omogućiti većem broju ljudi da putuju između Dubaija i Katara kako bi podelili svoju ljubav prema fudbalu, jer ovaj sportski događaj prvi put dolazi na Bliski istok i u arapski svet”, izjavio je Ghaith Al Ghaith, izvršni direktor kompanije flydubai povodom najnovije ponude.

Povratni Match Day kratki letovi biće dostupni po cenama počev od 258 dolara u ekonomskoj klasi i od 998 dolara u biznis klasi. Da bi se obezbedilo besprekorno iskustvo putovanja, ove cene uključuju dozvoljeni ručni prtljag, užinu u avionu i besplatan prevoz između aerodroma u Dohi i stadiona. Uz veliki broj letova dostupnih svakog dana, putnicima se savetuje da izaberu let koji stiže u Dohu najmanje četiri sata pre početka utakmice. Pored toga, putnicima se savetuje da se registruju za svoju Hayya karticu (Fan ID) pre leta jer će to biti potrebno za putovanja na svim Match Day kratkim letovima i za ulazak u Katar.

Ova namenska i praktična usluga će funkcionisati sa aerodroma Dubai World Central (DWC) i biće dostupna isključivo vlasnicima karata za utakmice. Match Day kratki letovi moraju se rezervisati kao posebno putovanje i nisu dostupni za rezervisanje kao deo povezanih tura. Ovi letovi će se odvijati uz pomoć flote aviona Boeing 737 MAX, nudeći putnicima veći komfor u avionu.

Za putnike koji nemaju karte za dan utakmice, redovni letovi kompanije flydubai između aerodroma Dubai International (DXB) i Hamad International Airport (DOH) će nastaviti da funkcionišu tokom ovog perioda.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije