Eurowings novi evropski partner Singapore Airlines-a

Dogovorena saradnja Singapore Airlines-a i nemačke low-cost avio kompanije Eurowings omogućava još bolje veze Evrope sa Azijom.

Datum / Date: 10.08.2016.

Autor / Author: Aviatica

Eurowings je postao regionalni partner Singapore Airlines-a. Od sada su moguće veze sa evropskih letova Eurowings-a na letove Singapore Airlines-a iz Nemačke prema Aziji, a najznačajnija veza će biti preko Diseldorfa gde će putnici moći da presedaju na let za Singapur.

To je treća linija Singapore Airlines-a između Singapura i nemačkih gradova, posle Minhena i Frankfurta koji su velika čvorišta Star Alliance čiji je Singapore Airlines član. Na liniji do Diseldorfa biće korišćen najnoviji Airbus A350-900.

Putnici koji budu koristili letove Eurowings-a, nemačke low-cost avio kompanije u vlasništvu Lufthansa Grupe, imaće uslugu usklađenu sa uslugom na letovima Singapore Airlines-a.

Oni koji na interkontinentalnom segmentu budu imali kartu za prvu ili biznis klasu na letu Eurowings-a unutar Evrope leteće prema „Best Fare“ tarifi koja uključuje a la carte obrok tokom leta kao i prazno sedište pored zbog većeg komfora.

Putnici koji budu imali kartu za ekonomsku klasu na letu Singapore Airlines-a, leteće prema „Smart Fare“ tarifi Eurowings-a koja obezbeđuje besplatan snek obrok.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije