Eurowings se vraća u Beograd i ponovo otvara liniju do Štutgarta

Eurowings saopštio da od letnjeg reda letenja 2020. uspostavlja nove linije iz Štutgarta - ka Malti, Firenci i Beogradu.

Datum / Date: 17.09.2019.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Eurowings

Aviokompanija Eurowings, članica Lufthansa Grupe, najavila je ponovo uspostavljanje direktnog saobraćaja na liniji Štutgart – Beograd.

Od naredne letenje sezone, tačnije od juna, avioni ove kompanije osim do Beograda, kao nove-stare destinacije, leteći iz Štutgarta i do Malte i Firence.

Letovi do Beograda su već uneti u rezervacione sisteme i počinju 2. juna i obavljaće se tri puta nedeljno: utorkom, četvrtkom i subotom.

Prema upravo objavljenom redu letenja, avioni će iz Štutgarta (STR) poletati u 7.35 utorkom, 6.00 četvrtkom i 5.25 subotom (let EW2942) Povratak iz Beograda (BEG) je u 9.50 utorkom, 8.15 četvrtkom i 7.40 subotom (let EW2943).

Letovi će se obavljati avionom Airbus A319 sa 126 mesta u ekonomskoj klasi i 12 mesta u poslovnoj klasi nazvanoj „Best“. Cena karte na liniji do Beograda je od 59,99 evra po smeru, sa svim uračunatim taksama. Isto toliko će koštati i karta od Štutgarta do Malte, dok će do Firence biti od 39,99 evra.

Aviokompanija Eurowings je low-cost prevoznik koji pripada Lufthansa Grupi. Ovaj nemački avio prevoznik je specijalizovan za jeftina putovanja unutar Evrope, ali obavlja i dugolinijski saobraćaj. Leto do 210 destinacija u preko 60 zemalja širom sveta sa flotom koja broji 205 aviona. U prošloj godini Eurowings je prevezao preko 40 miliona putnika. Broj zaposlenih u kompaniji je 9.000. Centrala kompanije je na aerodromu Keln/Bon.

Foto: Eurowings

Fotografije: Eurowings Media centar

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije