flydubai poklanja ulaznicu za Expo 2020 u Dubaiju uz svaku kartu

Uz svaku kupljenu kartu putnik flydubai-ja dobija na poklon jednodnevnu ulaznicu za Expo 2020 u Dubaiju.

Datum / Date: 03.09.2021.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Expo 2020 Dubai

Uz slogan „Spajamo umove, stvaramo budućnost“ u Dubaiju se održava Svetska izložba Expo 2020 od 1. oktobra 2021. do 31. marta 2022.

Aviokompanija flydubai svim svojim putnicima koji kupe kartu za let do Dubaija u periodu trajanja Svetske izložbe poklanja jednodnevnu ulaznicu.

Na izložbi će učestvovati 191 zemlja sveta. Javnosti će se predstaviti savremena kreativnost, kultura i inovacije. Izložba je trebalo da se održi prošle godine, ali je zbog pandemije virusa Covid-19 pomerena za kraj ove i početak naredne.

Svi putnici aviokompanije flydubai koji u periodu od 1. septembra 2021. do 31. marta 2022. kupe kartu za putovanje u Dubai u vreme trajanje izložbe automatski će dobiti na poklon ulaznicu za jedan dan posete Svetskoj izložbi.

Putnici koji su kartu kupili preko sajta kompanije ili TA portala koji koristi agentska mreža širom sveta dobiće svoju ulaznicu na email adresu koju su ostavili prilikom rezervacije. Uz karte koje su izdate preko globalnih rezervacionih sistema, putnici će moći da preuzmu svoju poklon ulaznicu preko flydubai sajta unošenjem svog PNR-a (šifre rezervacije).

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije