Flydubai u julu kreće sa letovima do Beograda

Početna|VESTI|Srbija / Region|Flydubai u julu kreće sa letovima do Beograda

Flydubai u julu kreće sa letovima do Beograda

Počev od 4. jula flydubai obnavlja redovnu liniju Dubai – Beograd sa jednim letom nedeljno.

Objavljeno:24. 6. 2020.|11:15Autor: Tagovi:, , , , , , , |

Nakon što je Vlada Ujedinjenih Arapskih Emirata donela odluku o otvaranju zemlje za strance, avio-kompanija flydubai je najavila ponovno uspostavljanje redovnog saobraćaja.

Letovi na liniji Dubai – Beograd su planirani od 4. jula, ali samo sa jednim letom nedeljno. Svake subote tokom jula na ovoj će liniji leteti avioni flydubai. Planirani su letovi za 4, 11, 18. i 25. jul. Od tog datuma bi trebalo da budu obnovljeni i svakodnevni letovi.

Putnici koji budu putovali za Dubai moraće da sa sobom imaju negativan PCR test i ukoliko ne budu imali vidljive simptome po dolasku na aerodrom u Dubaiju mogu da uđu u zemlju bez obavezne izolacije. Oni koji budu bez testa ili sa simptomima će morati u obaveznu dvonedeljnu izolaciju.

Na svim letovima flydubai-ja biće i oznaka leta partnerske avio-kompanije Emirates, tako da će od 4. jula putnicima iz Srbije biti omogućeno i presedanje u Dubaiju i letovi do Australije, Azije i drugih dalekih destinacija.

Prema informacijama sa sajta avio-kompanije flydubai letovi će biti obnovljeni i do Sarajeva, Tivta i Dubrovnika dok su letovi ka Skoplju suspendovani do zimskog reda letenja. Odluka o svim letovima je podložna promenama.