Intertravel GSA: Počela prodaja karata za letove Germanije iz Niša

Aviokompanija Germania imenovala agenciju Intertravel GSA iz Beograda za generalnog zastupnika prodaje.

Datum / Date: 02.02.2017.

Autor / Author: Aviatica

Intertravel GSA i aviokompanija Germania sa zadovoljstvom najavljuju saradnju u Srbiji i uvođenje redovnih direktnih letova na liniji Niš – Cirih – Niš od juna 2017.

germania logo

Germania Flug AG

Germania Flug AG je švajcarska aviokompanija osnovana 2014. u Glatbrugu (Cirih). Saobraćaj obavlja u tesnoj saradnji sa nemačkom aviokompanijom Germania Fluggesellschaft mbH, osnovanom pre 30 godina. U floti švajcarskog prevoznika se trenutno nalaze dva avona Airbus A319 sa 150 sedišta i jedan Airbus A321 sa 215 sedišta.

Avio-karte za ove letove će se prodavati preko svih prodajnih kanala agencije Intertravel GSA koja je generalni prodajni zastupnik za aviokompaniju Germania, kao i preko svih turistčkih agencija u Srbiji koje su ovlašćene za prodaju avio-karata.

Cena povratne karte na novoj liniji kreće se od 150 švajcarskih franaka i ona obuhvata sve servisne usluge, 20kg besplatnog prtljaga i posluženje bezalkoholnih pića i slane grickalice u avionu. U cenu su uključene i sve takse.

Prvi let planiran je sa niškog aerodroma „Konstantin Veliki“, 23. juna, a predviđeno je da se obavljaju dva leta sedmično – ponedeljkom i petkom. Saobraćaj na ovoj liniji obavljaće najsavremeniji avion Airbus A319 sa 150 sedišta.

„Germania forsira letove ka manjim gradovima, pa je tako Niš, kao drugi po veličini grad i aerodrom u Srbiji idealna destinacija za rastući portfolio“, saopšteno je iz ove švajcarske aviokompanije.

Intertravel GSA je deo Putnik grupe iz Švajcarske, koja je specijalizovana za putovanja ka jugoistočnoj Evropi, za prodaju avio-karata, aranžmana, hotelskog smeštaja, a u ponudi je i putno osiguranje, rent-a-car u Srbiji i druge turističke usluge.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije