KLM Blue Sky Sale promocija

Počela je KLM-ova Blue Sky Sale promotivna akcija za putovanja do kraja maja 2022.

Datum / Date: 18.10.2021.

Autor / Author: Aviatica

Foto: KLM

Za sve one koji su se uželeli putovanja, KLM Royal Dutch Airlines ima dobru vest: počela je KLM „Blue Sky Sales“ promocija koja putnicima iz Beograda nudi jedinstvene cene za povratne karte do više od 60 destinacija širom sveta.

Svet je polako počeo da se snalazi u uslovima pandemije koronavirusa, a putne restrikcije se sve više relaksiraju.

Iako se uslovi ulaska mogu razlikovati od zemlje do zemlje, pravila putovanja postala su usaglašena: od putnika se zahteva da provere  uslove ulaska na destinaciju, imaju  potvrde o vakcinaciji i/ili negativne rezultate PCR ili antigenskog testa. Aviokompanije su usvojile higijenske standarde i zaštitne mere kojima garantuju zdravstvenu bezbednost putnika.

Aviokarte su velika stavka u putnom budžetu, zato KLM savetuje svoje putnike da planiraju svoje putovanje na vreme,  kupuju aviokarte kada su na promociji i tako uštede novac.  Među destinacijama na promociji nalaze se velike metropole, ali i egzotične destinacije, poput Mančestera, Njujorka, Mauricijusa, Sejšela i Punta Kane.

KLM Blue Sky Sales promotivna kampanja traje do 22. oktobra 2021, a karte se mogu iskoristiti do 31. maja 2022. godine. Ponuda važi za povratne karte, a u cenu su uključene sve takse.

Više informacija i detalja o aktuelnoj promociji možete pronaći na sledećem linku

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite kompanijski sajt, ili ovlašćene turističke agencije.

Fleksibilna politika rezervacija omogućava putnicima da besplatno promene svoju rezervaciju, dobiju vrednosni vaučer ili povraćaj novca ukoliko je let otkazan.

Izdvajamo neke od destinacija na promociji:

  • Mančester već od 20.111 rsd
  • Kilimandžaro već od 60.571 rsd
  • Mauricijus  već od 64.260 rsd
  • Punta Kana već od 72.828 rsd
  • Meksiko Siti  već od 102.578 rsd

Foto: KLM

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije