LOT: Još tri dana za milion karata po neverovatnim cenama

Još tri dana velike, godišnje i globalne promotivne akcije poljske avio-kompanije LOT u kojoj se nudi milion karata po neverovatnim cenama.

Datum / Date: 19.09.2016.

Autor / Author: Aviatica

Poljska avio-kompanija LOT je pustila u prodaju milion karata po neverovatnim cenama. Ova akcija traje već neko vreme, a završava se 21. septemba. Karte koje su ponuđene po sniženim cenama važe za polaske iz svih LOT-ovih destinacija uključujući i Beograd, Zagreb i Ljubljanu.

Cena povratne karte iz Beograda do Varšave u ekonomskoj klasi je od 99 evra, i tu su uračunate sve takse. Poljski gradovi za koje LOT omogućava povoljne veze preko Varšave koštaju od 129 evra. Po toj ceni je moguće otputovati u Gdanjsk, Krakov, Katovice, Poznanj, Žešov, Vrocla i Šćećin.

Osim Varšave i Poljske promocija se odnosi i na sve druge destinacije LOT-a, a putnici iz Srbije uz veoma jednostavno presedanje mogu stići do Skandinavije, istočne i centralne Evrope po izuzetno povoljnim cenama.

Promocija se odnosi na određeni broj karata i traje do 21. septembra za putovanja u periodu od 1. novembra 2016. do 31. maja 2017. Karte se mogu kupiti preko sajta www.lot.com, kao i kod svih ovlašćenih turističkih agencija.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije