LOT: Milion karata po specijalnoj ceni do kraja septembra

Poljska aviokompanija LOT je započela promotivnu kampanju koja uključuje milion karata po sniženim cenama.

Datum / Date: 08.09.2017.

Autor / Author: Aviatica

Poljska aviokompanija LOT je pokrenula globalnu promotivnu akciju za sve svoje destinacije. U prodaju je pušteno milion karata po sniženim cenama, a prodaja će trajati sve do 19. septembra.

U ponudi su karte do svih destinacija u Evropi, kao i do Japana, Južne Koreje, Sjedinjenih Američkih Država i Kanade.

Promotivna ponuda ove kompanije uključuje i let od Beograda do Varšave za koji se može kupiti povratna karta sa svim taksama od 119 evra. Do Krakova i drugih poljskih gradova povratna karta košta 139 evra, dok je povratna karta do Toronta 529 evra.

„Nije prvi put da LOT pokazuje da udobno putovanje ne mora biti i skupo. Putnicima uvek nudimo najviše za novac koji daju. Naša specijalna ponuda osim niskih cena karata uključuje i predati prtljag, obrok tokom leta i let do glavnih aerodroma“, rekao je Adrian Kubicki, direktor korporativnih komunikacija poljske aviokompanije.

U saopštenju ove kompanije povodom promocije navodi se da putnici mogu po specijalnim cenama otputuju i do svih novih destinacija LOT-a koje su nedavno otvorene poput Los Anđelesa, Seula, Tokija, Njujorka (Newark) ili Astane.

Promocija sa milion karata traje od 6. do 19. septembra, za putovanja od 1. novembra do 16. decembra 2017. i od 13. januara do 31. maja 2018.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije