LOT: Neverovatna cena povratne karte do Njujorka – 385 evra

Neverovatne cene karata do Severne Amerike se mogu naći na letovima poljskog LOT-a preko Varšave. Nova promocija će vam izvući pasoš iz fioke.

Datum / Date: 04.09.2015.

Autor / Author: Aviatica

New York City HDR

Njujork, jedna od najomiljenijih turističkih destinacija na svetu u poslednje vreme postaje sve dostupniji svakom putniku, bar kada su cene avio karata u pitanju.

Najnovija promocija poljske avio-kompanije LOT donosi nam neverovatnu cenu karte za povratni let u ekonomskoj klasi do prestonice sveta.

Beograd – Varšava

LOT je prisutan na tržištu Srbije na liniji od Beograda do Varšave čime je omogućeno putnicima iz naše zemlje da preko glavnog grada Poljske lete dalje do svih poljskih, evropskih i inter – kontinentalnih destinacija LOT-a.

Trenutno, od 1. juna do kraja godine LOT ne leti na liniji ka Beogradu. Ona je na zahtev Evropske unije suspendovana do 1. januara, kada će ponovo biti uspostavljena.

U tom periodu putnici LOT-a mogu koristiti letove Air Serbije, sa kojom poljski prevoznik ima potpisan kodšer sporazum koji omogućava zajedničku prodaju sedišta na letu jedne od kompanija.

Za samo 385 evra i to sa svim uračunatim taksama sem nadoknade za izdavanje karte, koja zavisi od prodajnog mesta, putnici mogu otputovati do Velike jabuke preko Varšave.

U ponudi LOT-a u okviru ove velike promotivne akcije su i druge destinacija u Severnoj Americi do kojih ova kompanija leti direktno iz Varšave. Povratna karta do Toronta je od 460 evra, a do Čikaga od 485 evra.

Prodaja karata po ovim cenama važi do 13. septembra, za putovanja u periodu od 15. januara do 30. juna 2016. godine. Izuzetak je period od 21. marta do 4. aprila.

Karte se po ovim cenama mogu kupiti u predstavništvu poljske avio kompanije u Beogradu (Topličin venac 19-21, tel: 011/20-28-046), preko sajta www.lot.com ili u bilo kojoj turističkoj agenciji koja prodaje avio karte.

LO amerika sept15

Dreamliner

Svi interkontinentalni letovi poljskog LOT-a obavljaju se avionima Dreamliner, koji su revolucionarni primer udobnosti. Ovi moderni avioni su ekonomični i ekološki, troše manje goriva, proizvode manje buke, a ujedno su i značajno udobniji za putnike. Sa velikim prozorima i kabinskim osvetljenjem koje je prilagodljivo promenama vremenskih zona smanjuje se uticaj džetlega na putnike.

4524365-kabina-pasazerska-dreamlinera-900-600

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije