Air Berlin uveo XL sedišta na dugolinijskim letovima

Putnici na dugolinijskim letovima Air Berlina mogu da izaberu sedišta sa većim međurastojanjem između redova i da znatno povećaju udobnost.

Datum / Date: 03.09.2015.

Autor / Author: Aviatica

Na dugolinijskim letovima Air Berlina od 1. decembra biće moguće rezervisati i doplatiti za sedišta sa dodatnim prostorom za noge.

Razmak između redova sedišta u prvih pet redova je povećan za 15cm i na taj način je putnicima kojima je potrebna veća udobnost ponuđeno da je uz doplatu i dobiju.

U avionima Airbus A330 Air Berlin je formirao zonu sa „XL sedištima“ u prvih pet redova, sa rasporedom sedišta 2+4+2. Ukupno 40 XL sedišta je na raspolaganju putnicima koji će od 1. decembra moći i da ih rezervišu prilikom kupovine karte ili naknadno.

xl-seat-space_Ova sedišta se nalaze u prednjem delu kabine pa osim povećane udobnosti putnicima omogućavaju i brže ukrcavanje i iskrcavanje.

Doplata za ova sedišta je moguća direktno preko internet sajta Air Berlina, ili preko avio-agenta, a moći će da se izvrši i na aerodromu prilikom prijavljivanja za let (check-in). Iznos doplate je 79,99 evra za povratno putovanje.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije