Air Berlin uveo XL sedišta na dugolinijskim letovima

Početna|VESTI|Evropa / Mediteran|Air Berlin uveo XL sedišta na dugolinijskim letovima

Air Berlin uveo XL sedišta na dugolinijskim letovima

Putnici na dugolinijskim letovima Air Berlina mogu da izaberu sedišta sa većim međurastojanjem između redova i da znatno povećaju udobnost.

Objavljeno:3. 9. 2015.|08:06 » 15:31Autor: Tagovi:, , , |

Na dugolinijskim letovima Air Berlina od 1. decembra biće moguće rezervisati i doplatiti za sedišta sa dodatnim prostorom za noge.

Razmak između redova sedišta u prvih pet redova je povećan za 15cm i na taj način je putnicima kojima je potrebna veća udobnost ponuđeno da je uz doplatu i dobiju.

U avionima Airbus A330 Air Berlin je formirao zonu sa „XL sedištima“ u prvih pet redova, sa rasporedom sedišta 2+4+2. Ukupno 40 XL sedišta je na raspolaganju putnicima koji će od 1. decembra moći i da ih rezervišu prilikom kupovine karte ili naknadno.

xl-seat-space_Ova sedišta se nalaze u prednjem delu kabine pa osim povećane udobnosti putnicima omogućavaju i brže ukrcavanje i iskrcavanje.

Doplata za ova sedišta je moguća direktno preko internet sajta Air Berlina, ili preko avio-agenta, a moći će da se izvrši i na aerodromu prilikom prijavljivanja za let (check-in). Iznos doplate je 79,99 evra za povratno putovanje.