LOT povezuje centralnu i istočnu Evropu sa Seulom preko Varšave

Poljska avio kompanija LOT će proširiti svoju ponudu dugolinijskih letova ka Aziji. Postojećim letovima ka Pekingu i Tokiju biće dodat i Seul.

Datum / Date: 28.06.2016.

Autor / Author: Aviatica

Već od 17. oktobra avioni poljske avio kompanije LOT će povezati Varšavu (i centralnu i istočnu Evropu) sa Seulom. Letovi će se obavljati tri puta nedeljno, a karte za ovu novu liniju su već u prodaji.

Južna Koreja je sve popularnija poslovna i turistička destinacija, a LOT će biti jedina avio kompanija iz ovog regiona koja će ponuditi direktne letove do tamo, navedeno je u saopštenju ove kompanije.

„Seul je jedan od najznačajnijih i najnaprednijih poslovnih centara u Aziji. U njemu su nastale neke od najvećih globalnih korporacija koje su raspoložene za ulaganja u Poljsku, tako da je nova linija do Seula sasvim očekivan potez naše kompanije, koji je potpomognut ekonomskim pokazateljima“, stoji u saopštenju.

Prema istraživanjima kompanije svake godine između Poljske i Seula putuje 30.000 putnika, dok iz celog regiona Centralne i Istočne Evrope putuje 350.000 putnika. Prognoze ukazuju da će u narednim godima biti rasta na ovoj ruti od 8%.

Letovi će početi 17. oktobra, tri puta nedeljno: ponedeljkom, sredom i subotom. Let između dva grada će trajati malo preko 10 sati, a obavljaće ga izuzetno udobni Dreamliner avioni.

Ova linija će biti druga nova interkontintenalna linija koju LOT uvodi ove godine. U januaru je uvedena linija za Tokio. U Aziji LOT od ranije već leti za Peking.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije

OZNAKE / TAGOVI

1.386|1