Lufthansa Group objavila Family Fun promociju do kraja septembra

Deca plaćaju samo 1 posto od osnovne tarife na mnogobrojnim letovima aviokompanija Lufthansa Grupe.

Datum / Date: 23.09.2021.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Lufthansa

Aviokompanije Lufthansa Groupe: Lufthansa, Austrian, SWISS i Brussels Airlines objavile su promociju za porodična putovanja do kraja septembra.

Promocija se odnosi na transferna putovanja do SAD i Kanade, izabranih destinacija iz celog sveta i destinacija u Evropi, a podrazumeva popust od 99 osto na osnovnu tarifu za decu uzrasta od 2 do 11 godina.

Promotivne cene su dostupne preko svih kompanijskih kanala prodaje (online i u predstavništvima) kao i preko globalnih distributivnih sistema, odnosno ovlašćenih turističkih agencija, u kom slučaju se naplaćuje distributivna taksa (DCC) od 19 evra.

Kada su letovi do SAD i Kanade u pitanju, promocija se odnosi na sve letove koje obavljaju kompanije ove grupe, kao i na letove koje obavljaju kroz kodšer ili drugi sporazum sa partnerskim aviokompanijama Air Canada ili United Airlines.

Popust za decu se može primeniti na sve destinaciji u Evropi kao i do mnogih svetskih destinacija poput Zanzibara, Johanezburga, Kejptauna, Mombase, Mauricijusa, Barbadosa, Jamajke, Dominikanske Republike, Bangkoka, Hong Konga, Buenos Ajresa, Bogote, Rio de Žaneira, Dubaija, Kaira, Vindhuka, Sao Paula, Zelenortskih ostrva, Hurgade, Marsa Alama, Šarm el Šeika, Tel Aviva, Amana, Bejruta, Muskata, Havane i Varadera.

Promotivna akcija važi za kupovinu karata do 30. septembra 2021, a za putovanja u periodu od 1. oktobra 2021. do 31. avgusta 2022. sem u periodu od 16. decembra 2021. do 9. januara 2022. kada je visoka, praznična sezona.

U nekim slučajevima promocija nije primenjiva na najeftinije, light, tarife koje ne uključuju prtljag ili na tarife sa punom fleksibilnošću. Zainteresovani putnici treba da provere sa željenom aviokompanijom ili sa svojim putničkim agentom sve uslove promocije.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije