Lufthansa Grupa produžava rok za besplatne promene karata i rezervacija

Zbog još uvek važeće pandemije, aviokompanije Lufthansa Grupe donele odluku da produže mogućnost besplatne promene karata.

Datum / Date: 29.07.2021.

Autor / Author: Aviatica

Foto ©: Lufthansa

Iako se mnoge restriktivne mere ukidaju, u Lufthansa Grupi su svesni da i dalje postoje rizici, pa su omogućili produžetak besplatne promene izdatih karata.

Svi putnici koji to žele mogu da besplatno menjaju potvrđene rezervacije i izdate karte do 31. oktobra 2021. Uslov je da se novo putovanje započne do 31. jula 2022.

Prema upravo objavljenim pravilima, sve aviokompanije Lufthansa Grupe (SWISS, Lufthansa, Austrian Airlines i Brussels Airlines), dozvoljavaju promene bilo kad pre započetog putovanja bez plaćanja nadoknade za promenu. Dozvoljene su i promene čak i onih karata koje su izdate prema originalnom tarifnom pravilu koje ne omogućava promene čak ni uz doplatu.

Svi koji to žele, mogu da promene ne samo datum putovanja već i polaznu ili dolaznu destinaciju, uz izuzetak da se karte za letove u domaćem saobraćaju ne mogu menjati za karte u međunarodnom saobraćaju.

Putnici koji menjaju karte treba da doplate samo u slučaju postojanja razlike u tarifi bilo zbog (ne)raspoloživosti mesta po originalno plaćenoj tarifi, bilo zbog promene destinacije ili putne klase.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije