Lufthansa poklanja vaučer od 2400 dinara tokom jeseni i zime

Počela je još jedna velika promocija - Lufthansa sve do februara poklanja vaučere u vrednosti od 2400 dinara za putovanja po Evropi.

Datum / Date: 29.11.2017.

Autor / Author: Aviatica

Jesen i zima su idealna godišnja doba za obilazak evropskih gradova. Vreme je da isplanirate svoje naredno putovanje i nadamo se da će vas promocija Lufthanse inspirisati da izaberete nešto po vašoj želji.

Ako želite što pre da krenete na put iz Lufthanse vam preporučuju Frankfurt ili Minhen, gradove sa direktnom avionskom vezom sa Beogradom. Preko ova dva grada možete stići i do mnogo drugih zanimljivih destinacija. Da li ste bili u živopisnoj i dinamičnoj prestonici Nemačke – Berlinu?

Možda biste posetili Hamburg, grad sa najviše mostova u Evropi na obali Elbe. Uz Lufthansu možete da idete i južnije do katalonske prestonice Barselone ili veličanstvenog Madrida. Slušajte fado u Lisabonu, glavnom gradu Portugala u kome su zime veoma blage i prijatne!

Bilo koji od ovih gradova kao i mnogo drugih u Evropi stoji vam na raspolaganju za ispunjenje svojih želja. Lufthansa će vam pokloniti vaučer u vrednosti od 2.400 dinara za svako putovanje koje izaberete. Vaučer možete preuzeti sve do 16. februara 2018, i iskoristi ga za putovanja unutar Evrope sve do 16. maja 2018.

Vaučer se može iskoristiti za umanjenje cene aviokarte za sva putovanja koja počinju u Srbiji i koje u celosti obavlja Lufthansa ili Lufthansa City Line. Požurite, preuzmite ovde  svoj poklon jer je broj poklon vaučera ograničen.

Više o Lufthansinim destinacijama koje mogu da Vas inspirišu na putovanje možete naći na našem sajtu Kada izaberete svoju destinaciju na lh.com  možete da rezervišete vašu kartu.

Važna napomena: Promocija Lufthanse je objavljena na sajtu Aviatica kao plaćeni PR tekst. Aviatica ne snosi odgovornost za iznete uslove promocije i eventualne greške u tekstu i savetujemo putnicima da se pre kupovine detaljno raspitaju o svim pravilima aviokompanije.
Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije