flydubai uvodi sezonsku liniju između Dubrovnika i Dubaija

Od aprila 2018. aviokompanija flydubai će leteti sezonski od Dubaija do Dubrovnika, a očekuje se i povratak na liniju ka Tivtu.

Datum / Date: 30.11.2017.

Autor / Author: Aviatica

Flydubai Boeing 737-800

Dubai će od narednog leta biti povezan direktnim letom sa Dubrovnikom, saopštila je aviokompanija flydubai. Pored hrvatskog grada na Jadranu, dodatak u mreži letova flydubaija će biti i gruzijski Kutaisi.

U saopštenju kompanije navodi se da će letovi do Dubrovnika početi od 10. aprila i trajaće do 25. oktobra. Biće to prva direktna linija između Dubrovnika i nekog grada u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. flydubai će održavati ovu liniju do četiri puta nedeljno avionom Boeing 737-800NG sa 174 putničkih mesta, od čega je 12 u biznis klasi.

Do Kutaisija će flydubai leteti do tri puta nedeljno počev od 14. juna pa sve do 22. septembra.

„Ove popularne nove linije, zajedno sa ponovnim uspostavljanjem letova ka Batumiju (Gruzija), Tivtu (Crna Gora) i Gabali (Azerbejdžan) dopuniće našu razgranatu mrežu linija i ponudiće našim putnicima još više mogućnosti za letnji odmor, posebno imajući u vidu i nove mogućnosti za konekcije zahvaljujući međulinijskim i kodšer sporazumima“ rekao je Ghaith Al Ghaith, generalni direktor aviokompanije flydubai u komentaru na najavu novih linija.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije