Lufthansa: Prolećna promocija – poklon vaučer vrednosti 2.490 din.

Ako je prolećno sunce u vama probudilo želju za putovanjima i novim izazovima pogledajte šta Lufthansa ima da vam ponudi.

Datum / Date: 12.04.2017.

Autor / Author: Aviatica

U okviru specijalne prolećne promocije Lufthansa nudi poklon za sve svoje putnike. Ako ste inspirisani prolećnim suncem poželeli da otputujete i istražite nove gradove i destinacije preuzmite poklon vaučer koji vam Lufthansa poklanja i iskoristite ga za kupovinu aviokarte.

Lufthansa poklanja vaučer u vrednosti od 2.490 dinara koji možete iskoristiti za željeno putovanje u Evropu na nekom od Luftansinih letova.

Konvencionalni i u isto vreme kul gradovi kao što su Minhen ili Frankfurt do kojih se stiže direktnim letom Lufthanse iz Beograda su pravi izbor za vas. Sada je najpovoljnija cena u jednom smeru do ova dva grada još povoljnija i može se kupiti po ceni od 13.469 dinaara do Minhena ili od 14.709 dinara do Frankfurta (Cene uključuju sve aerodromske takse i naknade za kupovinu preko sajta lh.com. Uz ove cene važe pravila light tarife, koja uključuje samo ručni prtljag. Cena zavisi od raspoloživosti mesta).

Uz naš poklon vaučer  vaše putovanje može da bude još povoljnije, poručuju iz Lufthanse. Sa njim možete kupiti i karte do mnogih drugih evropskih destinacija. Otkrijte i druge privlačne evropske metropole: živopisnu prestonicu Nemačke – Berlin ili Hamburg, grad na obali Elbe, sa najviše mostova u Evropi. Možete otputovati u Barselonu, ponosnu prestonicu Katalonije, Lisabon, gde uz zvuke fada možete doživeti najdivnija iskustva ili veličanstveni, imperijalni Madrid, grad predivne arhitekture i kraljevskih bulevara.

Vaše poklon vaučere možete preuzeti i iskoristiti najkasnije do 23. aprila 2017. za svoje putovanje do evropskih gradova sve do 23. avgusta 2017.

random-2

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije