Montenegro Airlines: Specijalna cena tokom sajma turizma

Montenegro Airlines nudi specijalnu cenu karata za letove između Beograda i Crne Gore tokom Sajma turizma.

Datum / Date: 22.02.2018.

Autor / Author: Aviatica

Tokom 40. Međunarodnog sajma turizma koji se od 22. do 25. februara održava na Beogradskom sajmu, crnogorska aviokompanija Montenegro Airlines nudi specijalnu cenu karata za letove između Beograda i Crne Gore.

Sajamska akcija se odnosi na putovanja započeta iz Beograda ka Podgorici i Tivtu. Period kupovine sa važećom promocijom je od 22. do 25. februara 2018, a period putovanja za koji se mogu kupiti karte po sniženoj ceni je od 25. februara do 15. juna 2018.

Specijalna cena povratne karte je 99 evra i uključuje sve takse. Karte se po ovoj ceni mogu kupiti na sajmu, na štandu Montenegro Airlines-a, u poslovnici ove kompanije u Knez Mihailovoj 23 u Beogradu ili na šalteru ove kompanije na beogradskom aerodromu Nikola Tesla.

Posebna sajamska cena važi samo za letove na kojima je Montenegro Airlines operativni prevoznik. Broj mesta po specijalnim cenama je ograničen.

Iz ove kompanije podsećaju svoje putnike da će tokom letnje sezone od aprila do oktobra između Beograda ka Podgorici i Tivtu leteti od 4 do 6 puta dnevno, a da će najniža cena povratne karte biti od 116,4 evra sa svim uključenim taksama.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije