Air Cairo pet puta nedeljno do Hurgade

Air Cairo najavljuje povećanje broja letova između Beograda i Hurgade na pet nedeljno tokom letnje sezone.

Datum / Date: 23.02.2018.

Autor / Author: Aviatica

Egipatska aviokompanija Air Cairo, koja već nekoliko godina povezuje Beograd i Hurgadu, najavila je na beogradskom Sajmu turizma povećanje broja letova na ovoj liniji.

Zbog porasta interesovanja putnika i turističkih agencija Air Cairo će tokom nastupajuće letnje sezone između Beograda i Hurgade leteti pet puta nedeljno, što je jedan let više nego prošlog leta.

Air Cairo trenutno održava liniju Beograd – Hurgada sa jednim letom svake nedelje, dok će drugi let nedeljno (sredom) biti uveden 4. aprila. Od 14. do 22. maja biće uvedena još tri leta – ponedeljkom, četvrtkom i utorkom. Pet nedeljnih letova je planirano sve do kraja oktobra.

Letovi će se obavljati avionom Airbus A320 sa 174 do 177 putničkih mesta.

U generalnom prodajnom predstavništvu ove kompanije u Beogradu (R Tur) su za naš sajt potvrdili da je interesovanje za Egiptom u porastu i da će karte za ove linije biti i u slobodnoj prodaji. Osim velikog broja zakupljenih blok sedišta od strane turističkih agencija koje prodaju aranžamane za Egipat, jedan broj sedišta će biti dostupan i individualnim putnicima, koji karte mogu kupiti kako u ovom predstavništvu tako isto i kod ovlašćenih turističkih agencija. Cena povratne karte kretaće se od 285 do 315 evra sa svim uračunatim taksama.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije