Najavljen spektakularni muzički festival u Dohi – Qatar Live

Svetske i regionalne zvezde koje predvode imena poput Katy Perry, Maroon 5, Maluma i Cheb Khaled biće učesnici na prvom Qatar Live festivalu u Dohi

Datum / Date: 22.11.2019.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Qatar Airways

Qatar Airways i Nacionalni komitet za turizam Katara (QNTC) najavili su Qatar Live festival – niz muzičkih koncerata i festivala koji će se održati u Dohi u periodu od 5. do 19. decembra 2019. Događaji su uvertira za 24. Arapski kup Katar 2019. koji se održava od 26. novembra do 8. decembra, te FIFA Svetski kup za klubove koji će ugostiti najbolje klubove svih kontinenata od 11. do 21. decembra ove godine. Qatar Live ima za cilj da obezbedi zabavu svetske klase za sve ljubitelje fudbala ali i ostale posetioce i stanovnike Dohe.

Globalne zvezde poput Katy Perry, legendarne grupe Maroon 5, međunarodne muzičke zvezde latinske muzike Maluma te muzička legenda Cheb Khaled nastupaće u Dohi između 13. i 19. decembra u Doha centru za izložbe i konferencije (DECC).

Za ljubitelje elektronske muzike, Qatar Airways i QNTC-a 12. i 20. decembra u Dohu po prvi put dovode Daydream festival. Ovaj međunarodno poznati festival svake godine se održava na lokacijama širom sveta i okuplja svetske zvezde elektronske muzike među kojima su Dimitri Vegas & Like Mike, Robin Schulz, Sam Feldt, Matt Sochon, Wankelmut, Afrojack, Lost Frequencies, Mark Knight, Steff Da Campo i Matt Sochon. Karte za sve događaje mogu se kupiti na qatarlive.qa od 20. novembra 2019.

Qatar Airways je do 21. decembra 2019. godine obezbedio i specijalne cene letova prema Dohi u ekonomskoj i biznis klasi.

Za sve informacije o festivalu i ceni aviokarata posetite qatarairways.com/QatarLive

(Saopštenje i fotografije: Qatar Airways)

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije