Air Serbia započela veliku novogodišnju promociju

Air Serbia je započela veliku novogodišnju promociju od ponedeljka, 25. novembra, sa sniženim cenama avio karata do 38 destinacija.

Datum / Date: 25.11.2019.

Autor / Author: Aviatica

Od ponedeljka, 25. novembra, Air Serbia nudi karte po sniženim cenama za čak 38 destinacija. Specijalna novogodišnja ponuda avio karata važi do 9. decembra i odnosi se na putovanja od 13. januara do 15. juna 2020. godine.

Već od 99 evra putnici mogu da kupe povratne karte za Brisel, Bukurešt, Dubrovnik, Frankfurt, Larnaku, Ljubljanu, Rijeku, Sarajevo, Skoplje, Split, Tiranu, Beč, Zagreb i Cirih. Karte za Diseldorf, Rim i Sofiju koštaju od 109 evra, Amsterdam, Kijev, Solun i Štutgart od 119 evra, a za Milano i Veneciju već od 129 evra. Praznična ponuda srpske aviokompanije obuhvata veliki broj atraktivnih destinacija, a osim direktnih, putnicima su na raspolaganju i letovi sa presedanjem, uz cene povratnih karata počev od 109 evra.

„Zbog sezone praznika želeli smo našim putnicima da pružimo priliku da sebe i drage osobe obraduju najvrednijim poklonom – putovanjima. Specijalna novogodišnja akcija Air Serbije omogućava im da, na izmaku stare, isplaniraju putovanja u prvoj polovini nove godine i to po izuzetno povoljnim cenama“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbije.

Kupovina aviokarata, u okviru praznične promotivne ponude, moguća je preko internet sajta airserbia.com, pozivanjem besplatnog broja Kontakt centra 0800 111 528 za pozive iz Srbije, odnosno +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva, te putem ovlašćenih turističkih agenata ili u beogradskim poslovnicama Air Serbije koje se nalaze na Aerodromu Nikola Tesla, Bulevaru kralja Aleksandra 17 i u ulici Jurija Gagarina 12.

(Tekst i fotografije: Zvanično saopštenje za medije aviokompanije Air Serbia)

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije