Nova generacija Wizz Air-ovih brend ambasadora

Wizz Air je predstavio svoja nova dva brend ambasadora u Srbiji, Bojanu Mladenović i Ivanu Simović. Njih dve će predstavljati kako WIZZ-ovu tradicionalnu uslugu tokom leta tako isto i zemlju iz kojih dolaze.

Datum / Date: 06.08.2015.

Autor / Author: Dragan Nikolić

Wizz Air je predstavio svoja nova dva brend ambasadora u Srbiji. Program WIZZ-ovih ambasadora prepoznaje izvrsnost u pružanju usluga i pažnju koju članovi kabinskog osoblja pružaju putnicima. Više od 69.000 putnika i ljubitelja je glasalo online kako bi izabrali nove ambasadore među 39 kandidata, koji će predstavljati kako WIZZ-ovu tradicionalnu uslugu tokom leta tako isto i zemlje iz kojih dolaze.

Bojana Mladenović , Wizz Air

U Srbiji su pobednice Bojana Mladenović (27) i Ivana Simović (30), obe iz Beograda.

Njih dve će predstavljati WIZZ i Srbiju širom Wizz Air-ove niskotarifne mreže linija u 38 zemalja.

Osim što će kao članice kabinskog osoblja obavljati svoje redovne dužnosti tokom leta, one će biti dostupne i za rad sa medijima, školama i svima koji su zainteresovani da se bliže upoznaju sa njihovim zanimanjem.

“Uzbuđena sam što sam izabrana od strane putnika da budem WIZZ-ov ambasador. Postavši članom kabinskog osoblja moji dečji snovi su se ostvarili i ja sam sada spremna da krenem u osvajanje narednog izazova i da predstavljam Srbiju, Wizz Air i moj posao”, rekla je Bojana.

“Izbor među WIZZ-ove ambasadore je velika čast za mene. Moj posao je moja strast i veoma sam rada da promovišem posao kabinskog osoblja i dinamičan životni stil koji ide uz njega”, rekla je Ivana.

Ivana Simović,Wizz Air

Ivana Simović,Wizz Air

“Wizz Air-ovo kabinsko osoblje poseduje iskrenu strast prema svom poslu i uvek teži da putnicima pruži izuzetno iskustvo. Tim WIZZ-ovih ambasadora čini 24 posvećenih članova kabinskog osoblja koji su od strane naših putnika izabrani među najboljima”, rekao je direktor korporativnih poslova Wizz Air-a Oven Džouns (Owain Jones). ”WIZZ-ovi ambasadori predstavljaju WIZZ-ov brend i vrednosti u svojoj zemlji i šire, tako što su prisutni u medijima i na dobrotvornim događajima u regionu. Oni su istinski posvećeni profesionalci, čiju uzbudljivu karijeru možete da pratite na svim Wizz Air-ovim kanalima na društvenim mrežama, a možete i da ih sretnete svakog dana na nekom od WIZZ-ovih letova”.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije