Qatar Airways daje popuste za putovanja od septembra

Ako rezervišete kartu do 10. avgusta za neki od ponuđenih letova Qatar Airwaysa možete uštedeti i do 35 posto.

Datum / Date: 04.08.2015.

Autor / Author: Dragan Nikolić

Specijalna ponuda Qatar Airwaysa za najlepša jesenja i zimska putovanja je počela danas, 4. avgusta. Putnici koji kupe karte za neku od brojnih ponuđenih destinacija sa polascima iz Beograda (preko Dohe), mogu da ostvare uštedu i do 35 posto.

ttc-maldivi-letovanje_1

MALDIVI

Koralno ostrvlje u Indijskom okeanu jugozapadno od Indije je izuzetno popularno turističko odredište. Maldivi su poznati po usamljenim ostrvima, kristalno čistom moru i luksuznim apartmanima na vodi.

Povratna karta sa svim taksama
od 529€.

Uslov Qatar Airwaysa je da putovanje bude u periodu od 7. septembra 2015. do 31. marta 2016. godine, a popust se obračunava na karte za ekonomsku i biznis klasu.

Qatar Airways leti svakodnevno iz Beograda do Dohe modernim Airbusovim A320.

Putnici u Dohi mogu da presedaju na sve destinacije katarskog nacionalnog avioprevoznika, a transfer se obavlja na jednom od najboljih i najmodernijih aerodroma na svetu Hamad International.

Ako želite da probate neku od toplih i egzotičnih destinacija na Bliskom istoku, u Indijskom okeanu, Južnoafričkoj Republici, Indiji, Dalekoj Aziji ili Australiji, odaberite letove Qatar Airwaysa, zvanično najbolje aviokompanije na svetu (Skytraxovih pet zvezdica) i letiti direktno iz Beograda.

U beogradskom predstavništvu ove kompanije su izdvojili nekoliko veoma popularnih destinacija, koje vam prikazujemo na mapi. Sve prikazane cene su sa uračunatim taksama, ali bez nadoknade za izdavanje karte, koja zavisi od prodajnog mesta.

Karte se mogu kupiti preko sajta qatarairways.com, u predstavništvu ove kompanije u Beogradu (Knez Mihailova 30, tel: 011/785-90-01) ili u svim ovlašćenim turističkim agencijama.

QR_promo_avg15

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije