Oskar kvaliteta Aerodromu Nikola Tesla

Objavljeno: 18. 11. 2016.

Beogradski aerodrom dobio je nacionalnu nagradu za poslovnu izvrsnost „Oskar kvaliteta“ za partnerstvo i resurse i za poslovne rezultate u kategoriji javnog sektora. U ime kompanije, nagradu je primio v.d. generalni direktor Saša Vlaisavljević. Nagrada se dodeljuje za vrhunske rezultate postignute u razvoju i unapređenju organizacione i poslovne izvrsnosti i konkurentnosti.

„Nagrada Oskar kvaliteta za beogradski aerodrom još jedna je potvrda dobrog i kvalitetnog poslovanja. Četiri meseca zaredom beležimo apsolutno povećanje mesečnog broja putnika. Povećanje od 9 odsto putnika u oktobru i 15 odsto veći promet robe su podaci koji dovoljno govore sami za sebe. Neto dobit u prvih devet meseci veća je za 13 odsto u odnosu na isti period prošle godine i očekujemo još jednu rekordnu godinu u svim segmentima poslovanja. Kvalitet usluge za Aerodrom Nikola Tesla Beograd je prioritet, pa je i ova nagrada meni izuzetno draga” – rekao je v.d. generalnog direktora Saša Vlaisavljević.

Nacionalnu nagradu za poslovnu izvrsnost “Oskar kvaliteta 2016” po 22. put organizovale su Privredna komora Srbije i Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost pod pokroviteljstvom Ministarstva privrede, povodom Svetskog dana kvaliteta.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije

OZNAKE / TAGOVI

1.5342