Osmi rođendan Air Serbije uz promotivnu akciju

Povodom osme godišnjice, Air Serbia je za svoje putnike pripremila pogodnosti i specijalnu ponudu u rođendanskoj nedelji

Datum / Date: 27.10.2021.

Autor / Author: Aviatica

Svi putnici Air Serbije koji slave rođendan u periodu od 25. do 31. oktobra moći će da ostvare popust prilikom kupovine aviokarte, srazmeran broju njihovih godina.  

Kako bi putnici ostvarili pravo na rođendanski popust, potrebno je da se registruju putem sledećeg linka.

Tom prilikom se dobija jedinstveni promo-kod, koji se može iskoristiti za kupovinu aviokarte do 7. novembra 2021. i za putovanja do juna 2022. godine. Ponuda važi za sve destinacije u mreži Air Serbije.

Na dan rođendana kompanije, 26. oktobra, svi putnici će na letovima dobiti poznatu i omiljenu poslasticu Air Serbije – tradicionalnu srpsku orasnicu i stilizovane zaštitne maske za lice. Takođe, očekuju ih i popusti na niz dodatnih usluga, prilikom kupovine putem veb-sajta i mobilne aplikacije Air Serbije.

„Ponosni smo što proslavljamo osmu godinu poslovanja pod imenom Air Serbia, kao lider u regionu. Slavimo još jednu godišnjicu sa našim putnicima i nadamo se da će im se dopasti sve što smo pripremili za njih u rođendanskoj nedelji. Zahvalni smo na poverenju koje su nam ukazali tokom prethodnih godina, a pogotovo u proteklom periodu i specifičnim okolnostima prouzrokovanim pandemijom COVID-19. Nastavićemo da se trudimo, unapređujemo na svim poljima i prilagođavamo promenama, kako bismo im uvek pružili vrhunsku uslugu,“ izjavio je generalni direktor Air Serbije Dankan Nejsmit.

Pre osam godina, 26. oktobra 2013. avion Air Serbije, Airbus A319 „Novak Đoković“ poleteo je iz Beograda za Abu Dabi, otvarajući novo poglavlje srpskog civilnog vazduhoplovstva. U junu ove godine, obeležen je još jedan značajan jubilej – 94 godine od osnivanja prve nacionalne aviokompanije Aeroput čiju slavnu tradiciju Air Serbia baštini.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije