Osvojite vredne nagrade u Partner Plus Benefit nagradnom kvizu

Vredne nagrade za sve učesnike u kvizu Partner Plus Benefit korporativnog programa Lufthanse i partnerskih avio-kompanija.

Datum / Date: 04.11.2016.

Autor / Author: Aviatica

Ein Mann verlässt das Büro mit einem Koffer // A man is leaving the bureau with a suitcase

Svi članovi Lufthansinog Partner Plus Benefit korporativnog programa mogu da se prijave za učešće u kvizu (nagradnoj lutriji) do 16. novembra.

U kvizu mogu da učestvuju i oni koji nisu članovi, tako što će prethodno registrovati svoju firmu u ovaj program, koji je bespatan za sva mala i srednja preduzeća.

lhs_ppb_bwy_90_sc_cr

Prijavite se!

Prijave za nagradnu igru za postojeće i nove članove programa preko sajta benefits-of-ppb.com Favicon - 16x16. Izaberite „Join the Competition“ na kraju naslovne strane.

Osim Lufthanse još sedam avio-kompanija učestvuje u ovom programu što omogućava svim korporativnim članovima daleko veće pogodnosti.

Svi zaposleni u nekom preduzeću koje se učlani u ovoj program skupljaju poene prilikom svojih putovanja na zajednički račun kompanije. Ovi se poeni kasnije mogu iskoristiti za brojne pogodnosti kao što su besplatni letovi, doplata za višu klasu prevoza, plaćanje viška prtljaga ili jednostavno isplata na kreditnu karticu kompanije.

Nagradni kviz koji je u toku ne zahteva nikakvu kupovinu. Dovoljno je samo da član programa upiše svoju e-mail adresu preko sajta programa kako bi ona učestvovala u lutrijskom izvlačenju 25. novembra 2016.

Nagrade koje je Lufthansa obezbedila za učesnike su: dve avio-karte u premijum-ekonomskoj klasi na bilo kom Lufthansinom interkontinentalnom letu, dve avio-karte u ekonomskoj klasi unutar Evrope na letovima Austrian Airlines-a i dve avio-karte u ekonomskoj klasi unutar Evrope na letovima SWISS International Air Lines-a.

Ein Mann schaut auf einen Globus // A man is looking at a globe

Ein Mann schaut auf einen Globus // A man is looking at a globe

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije