Produžena najveća promotivna akcija Air Serbije

Najveća promotivna akcija u istoriji Air Serbije, kojom je ponuđeno 250.000 hiljada karata po sniženim cenama, biće produžena do 21. septembra.

Datum / Date: 13.09.2019.

Autor / Author: Aviatica

Najveća promotivna akcija u istoriji Air Serbije, kojom je ponuđeno 250 hiljada karata po najpovoljnijim uslovima, biće produžena još sedam dana, do subote, 21. septembra.

Odluka o produžetku akcije doneta je na osnovu predloga putnika, ali i povratnih informacija dobijenih od agenata koji su obavestili kompaniju da imaju veliko interesovanje i da ne mogu da obrade sve zahteve svojih klijenata. Promotivna ponuda sedišta obuhvata 35 destinacija na koje srpska nacionalna  aviokompanija leti sa svog matičnog aerodroma u Beogradu.

Nastavak promotivne akcije biće obeležen i posebnom akcijom u tržnom centru Delta City u Beogradu gde će mališani, ali i njihovi roditelji, biti u prilici da se takmiče i osvoje vredne aviokarte koje su za tu namenu pripremljene. Svi oni koji se u popodnevnim i večernjim satima, tokom predstojećeg vikenda, zateknu u Delti, videće zbog čega je to „toliko velika ponuda da se vidi i sa Meseca“.

Putnici imaju jedinstvenu priliku da po veoma povoljnim cenama od 1. novembra 2019. do 31. marta 2020. godine stignu do većine destinacija do kojih nacionalna aviokompanija leti iz Beograda. Putovanje mogu krojiti po sopstvenoj meri kupovinom povratne ili karte u jednom smeru, u Standard i Light tarifama, odnosno sa i bez prtljaga.

„Želeli smo da izađemo u susret svima koji tokom prethodnih sedam dana nisu uspeli da kupe povoljne karte. Veliko interesovanje je potvrda da je akcija realizovana u pravom trenutku i da putnici, ali i kompanija mogu da budu jako zadovoljni. Još jednom se pokazalo sa kolikim nestrpljenjem tržište očekuje akcije tog tipa i raduje nas što smo u prilici da uvek ponudimo više,“ izjavio je tom prilikom Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbije.

Kupovina aviokarata, u okviru specijalne promotivne ponude, moguća je preko internet sajta airserbia.com, pozivanjem besplatnog broja Kontakt centra 0800 111 528 za pozive iz fiksne mreže u Srbiji, odnosno +381 11 311 21 23 za pozive sa mobilnih mreža i iz inostranstva, te putem ovlašćenih turističkih agenata ili u beogradskim poslovnicama Air Serbije koje se nalaze na Aerodromu Nikola Tesla, Bulevaru Kralja Aleksandra 17 i u ulici Jurija Gagarina 12.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije