Qatar Airways odobrava 15 posto popusta za čitaoce sajta Aviatica

Dođite do još jeftinijih avio-karata za vaše putovanje iz snova, uz specijalnu promociju Qatar Airways-a samo za čitaoce sajta Aviatica.

Datum / Date: 15.06.2017.

Autor / Author: Aviatica

Avio-kompanija Qatar Airways i sajt Aviatica pokrenuli su veliku promotivnu akciju za čitaoce sajta. U periodu od 15. juna do 15. jula preko linka dostupnog na našem sajtu Favicon - 16x16 svi putnici mogu da ostvare popust od 15% na sve destinacije Qatar Airways-a.

Popust od 15% na osnovnu cenu avio-karte (bez taksi) važi za sve destinacije, za letove u ekonomskoj i biznis klasi za putovanja u periodu od 15. jula 2017. do 31. marta 2018. godine.

business-woman-357x180

AVIATICA vam štedi i do 2.700 evra

U okviru eksluzivne promocije Qatar Airways-a i sajta Aviatica možete ostvariti maksimalnu uštedu od čak 2.700 evra ako kupujete fleks kartu za biznis klasu do Australije.

U istom periodu važiće i specijalan dodatni popust od 5% na već snižene cene u okviru redovnih promotivnih akcija avio-kompanije Qatar Airways.

Ako ste čitalac našeg sajta iskoristite ovu izvanrednu mogućnost da po veoma povoljnim cenama letite do vaše željene destinacije jednom od najnagrađivanijih avio-kompanija na svetu poznatoj po vrhunskoj usluzi tokom leta u svim svojim putnim klasama. Letite najmodernijim avionima ove kompanije do svih kontinenata uz presedanje u Dohi, glavnom gradu Katara.

Iskoristite ovu specijalnu akciju Qatar Airways-a i sajta Aviatica klikom na sledeći link Favicon - 16x16, gde možete direktno rezervisati kartu do bilo koje destinacije ove kompanije, a uz unošenjem promo koda „AVIATICA“ popust će za vas biti automatski biti obračunat i to 15% na sve redovne cene i 5% na sve već snižene, promotivne cene.

aviatica code

Vaša ušteda može biti značajna. Kupovinom promotivne karte uz Aviatica kod ostvarićete popust do 20 evra, dok kod standardnih tarifa popust može iznositi i do 200 evra za povratnu kartu što je slučaj kod karata za Australiju.

Uz Aviatica popust kod Qatar Airways-a možete leteti do Bangkoka već od 410 evra, sa svim uračunatim taksama, ili do Pekinga za 385 evra, dok je Sidnej 919 evra.

rs-promocode-aviatica-650x400 cover

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije