Qatar Airways počeo sa direktnim letovima od Beograda do Dohe

Prvim letom Qatar Airways-a iz Beograda do Dohe koji će biti direktan bez sletanja u Sofiju danas je iz otputovalo 120 putnika saznaje Aviatica.

Datum / Date: 16.03.2016.

Autor / Author: Aviatica

Foto: A350 Qatar Airwaysa, planetalking.co.uk

Avion na današnjem letu Qatar Airways-a QR 232 koji je u 11:55 odleteo sa beogradskog aerodroma Nikola Tesla za Dohu (DOH) neće praviti tehničko sletanje u Sofiji.

Od danas ova kompanija obavlja direktne, non-stop letove između Beograda i Dohe tako što razdvaja svoju dosadašnju liniju koja je vodila preko Sofije na dve: Beograd – Doha  i Sofija-Doha.

Kako Aviatica saznaje na prvom non-stop letu do Dohe iz Beograda je otputovalo 120 putnika u avionu Airbus A320 koji ima 144 putničkih mesta.

„16. marta počinje novo poglavlje za Qatar Airways u Srbiji. Od danas Qatar Airways iz Beograda do Dohe leti direktno bez usputnog sletanja u Sofiju. Novi direktan let Qatar Airways-a omogućava našim putnicima kraće vreme putovanja do velikog broja destinacija širom sveta među kojima bih istakao Sidnej, Melburn, Bangkok i Singapur“, rekao je Boris Žutić, direktor katarske nacionalne avio kompanije za Srbiju.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije