Qatar Airways proglašen najboljom aviokompanijom u 2021.

Airline Ratings dodelio brojne nagrade aviokompaniji Qatar Airways uključujući i nagradu za najbolju aviokompaniju u 2021.

Datum / Date: 29.07.2021.

Autor / Author: Aviatica

Foto ©: Qatar Airways Facebook

Qatar Airways je osvojio nagradu za najbolju aviokompaniju u 2021. koju dodeljuje Airline Ratings.

Katarska kompanija je takođe proglašena i za najbolju aviokompaniju u regionu Bliskog istoka, za kompaniju sa najboljim keteringom i sa najboljom biznis klasom.

Nagrada za najbolju biznis klasu je osvoje treću godinu zaredom što potvrđuje kvalitet QSuite proizvoda ove kompanije.

Airline Ratings dodeljuje nagrade za najbolje aviokompanije na godišnjem nivou uzimajući u obziru inovacije u uslugama i proizvodima, mrežu linija i bezbednost. Nagrade se dodeljuju prema veoma strogim i jasnim kriterijumima od strane profesionalnog žirija i na osnovu temeljne analize svakog posmatranog segmenta poslovanja.

„Sve ove nagrade veoma znače Qatar Airways-u imajući u vidu da se avio saobraćaj poslednjih 16 meseci nalazi u svom najmračnijem dobu i da je postizanje ovakvih rezultata pokazalo da je kompanija ostala na svojim nogama uprkos obustavljanju saobraćaja zbog pandemije“, istakao je Akbar Al Baker, generani direktor Qatar Airways-a.

U Qatar Airways-u su posebno ponosni na svoj QSuite proizvod u biznis klasi, koji putnicima omogućava putničko iskustvo u rangu sa prvom klasom (First Class). Kompanija je u saopštenju povodom osvajanja nagrade naglasila da nastavlja sa širenjem svojih operacija. Avioni ove kompanije trenutno lete do više od 140 destinaacija širom sveta, dok putnicima omogućavaju fleksibilna pravila za promene svojih rezervacija i karata.  Svi koji kupe karte do 31. avgusta 2021. imaće mogućnost neograničenog broja promena uz uslov da putovanje završe do 31. maja 2022.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije