Studentsko takmičenje Wizz Air-a

Aviokompanija Wizz Air je pokrenula specifično studentsko takmičenje za profesionalno usavršavanje WIZZ Youth Challenge.

Datum / Date: 09.03.2017.

Autor / Author: Saopštenja

Wizz Air je objavio poziv studentima širom Evrope da se prijave na veliko takmičenje studije slučaja uz vredne nagrade najboljim studentskim timovima, koji će biti izabrani na finalnom događaju u Budimpešti.

Svi studenti diplomskih i postdiplomskih studija mogu da se prijave na ovo takmičenje, nakon čega će im Wizz Air poslati zadatak u vidu studije slučaja (case study). Najbolje rešenja izabraće interna stručna komisija Wizz Air-a, a timovi koji se budu plasirali u finale učestvovaće na javnoj prezentaciji svojih rešenja u Budimpešti.

Žiri koji će činiti članovi Wizz Air-ovog menadžmenta ali i stručnjaci sa strane izabraće najbolje radove. Pobednički tim osvojiće besplatna neograničena putovanja u mreži linija Wizz Air-a tokom jedne godine. Drugoplasirani i trećeplasirani timovi osvojiće besplatne aviokarte.

„Izuzetno smo srećni što pokrećemo WIZZ Izazov za mlade, nudeći izvanredne mogućnosti za buduću generaciju menadžera da testiraju svoje veštine i znanja rešavajući realne profesionalne probleme i izazove i da u isto vreme dobiju vredno mišljenje izvršnih menadžera u aviosaobraćaju kojima će imati priliku da predstave svoj rad. Wizz Air je posvećen podršci studentima u oblasti avijacije i menadžmenta i unapred se radujemo susretu sa najboljim timovima u finalnom susretu koje će se održati u Budimpešti“, izjavio je Oven Džouns, direktor korporativnih poslova Wizz Air-a.

Za više detalja o konkursu i za prijave kliknite na sliku ispod.

wizz youth challenge

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije