Sve nove linije Air Serbije od juna

Air Serbia će početkom juna uspostaviti redovan saobraćaj između Beograda i devet gradova u Evropi.

Datum / Date: 06.06.2022.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Air Serbia

Air Serbia je danas, 6. juna, letom JU550 u 06.50 uspostavila direktnu liniju između Beograda i Bolonje, dok je u 07.10 uspostavljen redovan saobraćaj iz Beograda do Nirnberga.

Prethodnog dana poleteo je avion i do Barija na jugu Italije, dok je na severu ponovo uspostavljena linija do Trsta, 2. juna. Dan posle, 3. juna uspostavljen je saobraćaj do Hanovera u Nemačkoj i Liona u Francuskoj.

U narednih sedam dana očekuje nas još tri nove destinacije koje će biti dostupne putnicima koji putuju sa beogradskog aerodroma. Salcburg, austrijski grad na granici sa Nemačkom biće uključen u mrežu linija Air Serbije 7. juna. Do popularnog španskog turističkog grada Palme na ostrvu Majorka, avioni će poleteti 11. juna, a do Sočija 12. juna.

Svi ovi letovi najavljeni su u januaru, s tim da je Soči zbog problema sa vazdušnim saobraćajem prema Rusiji kratkotrajno bio izbačen iz planova, ali ubrzo je vraćen.

Lion i Beograd će biti povezani sa dva leta nedeljno.

Air Serbia je planirala tri leta nedeljno do Hanovera tokom letnje sezone i dva puta nedeljno po zimskom redu letenja. Letovi do Nirnberga, osme destinacije Air Serbije u Nemačkoj, pored Berlina, Frankfurta, Štutgarta, Diseldorfa i Hanovera iz Beograda, kao i Frankfurt Hana i Kelna iz Niša, obavljaće se dva puta nedeljno – ponedeljkom i petkom.

Linija do Barija je sezonska i obavljaće se u periodu od 5. juna do 27. oktobra, tri puta nedeljno – ponedeljkom, četvrtkom i nedeljom. Bari je postao peta destinacija Air Serbije u Italiji, posle Rima, Milana, Venecije i Trsta. Air Serbia će do Bolonje, svoje šeste destinacije u Italiji, do koje ranije nije bilo direktnih letova iz Beograda, saobraćati tri puta nedeljno – ponedeljkom, sredom i petkom.

Foto: Air Serbia

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije