Toplo sunce, beli pesak i mirisi Egeja

Hotel La Blanche u Turgutrejsu na bodrumskoj egejskoj rivijeri ima sopstvenu plažu sa belim peskom i nudi luksuzan i ultra all inclusive odmor.

Datum / Date: 30.03.2020.

Autor / Author: Aviatica

Foto: La Blanche Resort & Spa

Hotel La Blanche Resort se nalazi u egejskom zalivu na bodrumskoj rivijeri na kilometar od centra gradića Turgutrejs i 18 kilometara od centra dinamičnog Bodruma.

Njegove velike sobe sa zidom u staklu otkrivaju pogled na prelepo Egejsko more i razuđenu obalu prošaranu palmama i tipičnim plavo-belim kućama ovog dela Meditarana.

Sunce, najlepši specijaliteti Turske i sveta, plavetnilo mora, istorija i tradicija spojeni su u ovom savršeno i savremeno uređenom hotelu.

Hotel La Blanche Resort

Foto: La Blanche Resort & Spa

Hotel La Blanche Resort ima pet zvezdica i spreman je da svakom gostu pruži sve o čemu mašta kada je letovanje u pitanju. Hotelski kompleks se prostire na ogromnom prostoru od 22.000 kvadratnih metara gde se nalaze bazeni, sportski tereni, veliki park, barovi i restorani kao i skrovita privatna plaža sa belim peskom. Ovde se uživa onako kako je to moguće samo u Turskoj – u toplom moru, vrhunskoj turskoj kuhinji i tradicionalnom turskom hamamu, koji savršeno prija posle svakog uzbudljivog i aktivnog dana na moru.

Foto: La Blanche Resort & Spa

Letovanje u ovom hotelu možete uplatiti preko agencije „1 A Travel“ iz Beograda. Hotel nudi uslugu ultra all inclusive i ima čuveni dečji popust „dvoje dece gratis“. Porodice sa dvoje dece koja imaju do 13 godina plaćaju aranžman samo za odrasle.


Hotel La Blanche Resort u Bodrumu u Turskoj možete rezervisati u agenciji 1 A Travel. Call centar agencije: 011 655 78 00. Poslovnice: Beograd, Kondina 20, Novi Beograd – Mercator Centar, Bulevar umetnosti 4, Novi Beograd – YUBC, Bulevar Mihaila Pupina 10a, lokal 22, Novi Beograd – Belville (Iris), Jurija Gagarina 12B, lokal 11 i Novi Sad, Braće Ribnikar 8, lokal 2. 


Ultra all inclusive usluga podrazumeva klasičan raspored obroka: doručak, ručak i večeru uz samoposluživanje u velikom glavnom restoranu, dok su na raspolaganju i četiri a la carte restorana za one koji žele potpuni ugođaj. Tu su Mardin, restoran turske kuhinje, Chang Ga, kineski restoran, Perla, italijanski restoran i Merla u kome možete probati ribu i morske specijalitete. Ovi se restorani mogu koristti uz doplatu. Gostima su na raspolaganju i brojni barovi gde se može popiti turska kafa, ceđena pomorandža, probati čuvene turske palačinke (guzleme), sladoled.

Foto: La Blanche Resort & Spa

Za aktivan odmor hotel nudi veliki broj sportskih terena, pa se osim plivanja i sunčanja na prelepoj privatnoj plaži gostima nude i bazeni sa raznim aktivnostima tokom celog dana uz animatore za decu ali i odrasle. Tu su i tereni za košarku, tenis, stoni tenis, pikado, šah, a u večernjim časovima su gostima organizovani i brojni kulturni i zabavni sadržaji.

Hotel La Blanche je poznat po svom spa centru u kome su besplatno dostupni tursko i parno kupatilo i sauna, dok se masaže, piling i razni tretmani lica plaćaju dodatno.

Turski bazar

U mestu Turgutrejs (Turgutrais), koje se nalazi na samo kilometar od hotela možete posetiti tradicionalan turski bazar koji će razbuditi sva vaša čula. U ovom delu zaliva se možete dugo šetati uz samu obalu i uživati u pravom mirisu mora.

Bodrum

Prelepi Bodrum se nalazi na 18 kilometara od hotela. Ovaj grad je omiljena mediteranska destinacija za odmor. Osim veoma autentične arhitekture za ovo podneblje, Bodrum je poznat i popularan i kao grad za celonoćni provod i lude žurke. Brojna letovališta na bodrumskoj rivijeri nude odmor za svakoga, kako za mlade koji se okupljaju na žurkama, tako isto i za porodice sa decom kojima je potreban aktivan ali u isto vreme miran odmor.

Kada se odlučite za odmor u Bodrumu ili u nekom od brojnih hotela na bodrumskoj rivijeri letećete do aerodroma Bodrum-Milas, koji se nalazi 50-tak kilometara severno. Bilo da se odlučite za hotel La Blanche ili za neki drugi, svoj izbor možete ostvariti uz bogatu ponudu agencije „1 A Travel“.


Napomena: Ovaj članak je promotivan i sadrži plasiranje proizvoda i usluga. Realizovan je u skladu sa sporazumom o medijskoj saradnji sa agencijom „1 A Travel“ iz Beograda. Fotografije: 1 A Travel, Tekst: Aviatica za 1 A Travel. Redakcija ne snosi odgovornost za moguće tipografske i druge greške kao i za iznetu ponudu. Za sve detalje o ponudi možete se raspitati direktno kod agencije „1 A Travel“.
Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije