Turkish Airlines proslavio deset godina letova do Beograda

Turska nacionalna avio kompanija leti između Beograda i Istanbula od marta 2006. Od tri leta nedeljno u početku danas imaju dva leta dnevno.

Datum / Date: 21.04.2016.

Autor / Author: Aviatica

Turkish Airlines, nacionalna avio kompanija Turske i zvanično najbolja avio kompanija u Evropi, proslavila je 10 godina letova za Beograd. Godišnjica je obeležena 19. aprila gala proslavom u hotelu Hyatt Regency.

Generalni menadžer Turkish Airlines-a u Srbiji,  g-din Mehmet Alagoz, zajedno sa visokim zvaničnicima kompanije Turkish Airlines, g-dinom Zijom Taškentom, višim potpredsednikom kompanije Turkish Airlines i g-dinom Mertom Dormanom, potpredsednikom kompanije Turkish Airlines za Istočnu Evropu, Balkan i Kavkaz, su bili domaćini i ugostili brojne zvanice, uključujući i ambasadora Republike Turske u Srbiji, njegovu ekselenciju g-dina Mehmeta Kemala Bozaja, diplomatske predstavnike, predstavnike medija i poslovne partnere. Ovom prilikom, kompanija Turkish Airlines dodelila je nagrade turističkim agencijama sa kojima je najbolje sarađivala u 2015. godini.

“Kao predstavnici kompanije Turkish Airlines-a u Beogradu, mi čvrsto verujemo u značaj turizma koji se razvija u Srbiji i želimo da organizujemo posete turističkih agencija i medija Srbiji kako bi smo što bolje predstavili Srbiju tur-operatorima i novinarima u Turskoj i na Dalekom Istoku”, zaključio je generalni menadžer Turkish Airlines-a u Srbiji.

Turkish Airlines je među najboljim i najbrže rastućim avio-kompanijama u svetu. Osnovana 1933. godine sa flotom od 5 aviona, Turkish Airlines danas je avio-kompanija sa 4 zvezdice i flotom od 300 aviona, koja leti ka 285 destinacija, u 113 zemalja širom sveta, više nego  i jedna druga avio-kompanija.

NCP_2683

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije