Uslužni parking otvoren nedaleko od aerodroma u Beogradu

Novi privatni parking sa uslugom transfera putnika od/do terminala otvoren nedaleko od aerodroma u Beogradu.

Datum / Date: 12.06.2017.

Autor / Author: Aviatica

Nedaleko od beogradskog aerodroma Nikola Tesla već nekoliko meseci postoji uslužni parking. Otvaranjem ovog parkinga omogućeno je putnicima da svoje putovanje avionom otpočnu udobno i bez maltretiranja gradskim prevozom ili plaćanja skupog taksija.

Parking se nalazi nedaleko od skretanja iz Ledina ka aerodromu na oko tri kilometra od terminala. U cenu parkiranja uračunat je i transfer od parkinga do terminala i u odlasku i u povratku u bilo koje doba dana i noću, već prema redu letenja.

Uslužni parking Aerodrom je ograđeni auto-plac koji je zaključan, sa video nadzorom i noćnim čuvarom. Na ovom placu automobil je potpuno bezbedan, a kako nam je rekao Vladimir Pavlović, vlasnik preduzeća Win Rental, koje je započelo sa pružanjem ove inovativne usluge u Srbiji, u planu je da se do kraja godine parking pokrije, tako da će automobili biti zaštićeni i od atmosferskih (ne)prilika.

Usluga parkiranja na privatnim parking placevima u okolini aerodroma je odavno prisutna u Evropi, a samo u Budimpešti postoji na desetine ovakvih mesta koja se za pridobijanje klijenata utrkuju nižim cenama. Naši putnici u Budimpešti često koriste ove parkinge i odlično znaju koliko su oni povoljni, a posebno u odnosu na zvanične cene parkiranja na parkiralištima na samom aerodromu Nikola Tesla.

Cena parkiranja na uslužnom parkingu se kreće već od 250 dinara po danu za period parkiranja duži od 30 dana. Najskuplja tarifa je od 550 dinara dnevno samo za jedan dan, dok je cena sve niža kako se produžava period parkiranja. Ako neko ostaje sedam dana na putu, parkiranje automobila na ovom uslužnom parkingu koštaće ga 3.150 dinara, dok bi za deset dana trebalo izdvojiti 4.000 dinara.

Za istu uslugu na parkiralištu preduzeća „Aerodrom Parking“ (u stečaju), koji se nalazi preko puta robnog terminala, potrebno je izdvojiti 600 dinara za dan, 3.000 za nedelju dana ili 5.000 dinara za mesec dana, ali uz prethodno sklapanje ugovora.

Parking servis, koji raspolaže centralnim parkingom ispred terminala naplaćuje svoje usluge na sat, pa bi trošak ostavljanja automobila ovde bio daleko najskuplji. Za sedmodnevno ili duže zadržavanje Parking Servis nudi garažu, gde je sedmodnevno parkiranje po ceni od 3.965 dinara.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije