Uz boarding kartu Air Serbije putnici ostvaruju brojne popuste i povlastice

Putnici Air Serbije koji dolaze u Beograd i Srbiju mogu da ostvare brojne popuste i povlastice uz svoju boarding kartu.

Datum / Date: 20.07.2020.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Air Serbia

Air Serbia, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, pokrenula je program pod nazivom Keep Boarding („Nastavi sa ukrcavanjem“) da bi svojim putnicima omogućila atraktivne popuste na različite usluge tokom boravka u Beogradu i Srbiji.

Putnici koji sačuvaju bording kartu sa leta Air Serbije kojim su došli u srpsku prestonicu biće u prilici da ostvare popuste na hotelski smeštaj, usluge u restoranima i kafićima, turističke atrakcije, posete muzejima i prevozne usluge. Više informacija o projektu “Nastavi sa ukrcavanjem” i partnerima koji nude popuste, putnici mogu pronaći na portalu Air Serbije.

Program je za kratko vreme izazvao veliko interesovanje potencijalnih partnera, tako da se do sada njih već nekoliko desetina priključilo Air Serbiji na zajedničkom projektu umrežavanja i jačanja turističke ponude Beograda i Srbije.

„Želeli smo da kreiramo dodatnu vrednost za putnike i omogućimo im da za cenu karte dobiju zaokružen i kompletan doživljaj putovanja, a ne samo prevoz do destinacije. Cilj nam je takođe da doprinesemo bržem oporavku ugostiteljskog sektora koji je, kao i avio-industrija, jedan od najugroženijih usled pandemije korona virusa. Beograd ima mnogo toga da ponudi svojim posetiocima i verujemo da ćemo ovim projektom dati podsticaj jačanju ekonomske aktivnosti u prestonici“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbije.

Za ostvarivanje privilegija i popusta, putnicima je potrebna originalna bording karta sa leta Air Serbije koju će, u roku od nedelju dana od dolaska u Srbiju, zajedno sa ličnim dokumentom, pokazati na izabranom mestu. Bording kartu može upotrebiti samo vlasnik, a porodice pokazivanjem jedne bording karte ostvaruju pravo na popust za sve članove.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije